Hvordan lage og skrive ut dine egne navneskilt

Hvordan lage og skrive ut dine egne navneskilt


Navneskilt er ofte nødvendig når store grupper av mennesker samles. Hvis du planlegger en familiegjenforening eller trenger å sette opp et pedagogisk seminar, for eksempel navneskilt er en effektiv måte å sikre at gjestene kan ta opp folk ved navn - og huske dem. Ved hjelp av et tekstbehandlingsprogram til å lage og skrive ut dine egne navneskilt lar deg designe dem etter behov uten å måtte betale noen for å gjøre det.

Bruksanvisning

1 Åpne et tekstbehandlingsprogram, for eksempel Microsoft Word eller Corel Wordperfect, og opprette en ny fil. Nye dokumenter blir laget ved å klikke på et alternativ som "Ny" under hovedverktøymenyen.

2 Lansere et navneskilt mal ved å finne "Etiketter" -funksjonen på verktøylinjen. I Word, er dette alternativet funnet som "Etiketter", "Konvolutter og etiketter" eller "Brev og masseutsendelser> Konvolutter og etiketter" under "Verktøy" -menyen. I Wordperfect, kan dette valget finnes under "Format" overskriften. Følg at ved å finne en "Options" eller "Etiketter" liste, slik at du kan velge en passende etikett som er laget for navneskilt. For eksempel har Word en Avery "5362 - Name Badge" alternativet som fungerer bra for dette prosjektet. Avery etiketter er en standard i tekstbehandlingsprogrammer som Word, men det er mange andre label merker å velge mellom.

3 Skriv inn et navn på hvert merke ved å dobbeltklikke og / eller skrive direkte, og klikk. Alternativt sette inn en "tekstboksen", deretter inne i boksen for å plassere teksten akkurat der du ønsker det. Se etter denne funksjonen under "Insert" -menyen.

4 Formater størrelse, font, farge og stil på navnet teksten. Først klikk og dra musen over teksten for å merke det, og i enten Word eller Wordperfect, klikker du på "Skrift" under "Format" drop-down menyen for å velge dine valg. Videre, hvis du bruker Word 2004 for Mac, kan du også velge "formateringspaletten" under "View" -menyen.

5 Skriv ut dine navneskilt. Følg instruksjonene på navneskilt merket pakken og ved å utføre en testprosedyre. Test et stykke papir for å sørge for at du forstår hvordan du skal fylle etikettene på riktig måte ved å markere en "X" på et blankt ark med skrivepapir. Plasser den siden av papiret med "X" med ansiktet ned i skriveren skuffen og skrive ut dokumentet for å se om data ut på den siden som er merket med "X" Hvis den gjør det, så vet du at du kan trygt plassere etikettarket med forsiden ned og skrive ut navneskilt. Ellers snu etiketten arket over for å sikre at navnene skrives ut riktig på etikettene.

Hint

  • Hvis du ikke finner riktig merket mal i tekstbehandlingsprogrammet ditt, kan du gå til etiketten produsenten hjemmeside og laste ned den aktuelle malen derfra.