Hvordan lage Online Gavekort

Hvordan lage Online Gavekort


Det er etter midnatt. Du har vekket fra søvnen av forferdelig erkjennelsen av at det er din nevø trettende bursdag og du har glemt å sende ham en gave. Og siden han bor tre tusen miles unna, vet du at du kan aldri få det til ham i tide. Hva gjør du for å unngå å bli stemplet glemsom onkel? Det er lett. Bare send ham en elektronisk gavekort.

Internett har blitt en viktig --- hvis ikke avgjørende --- del av våre liv. Du kan søke etter boliger, se kveldsnyhetssending du gikk glipp av, og selv finne din fremtidige ektefelle. Og e-post er nå blitt en mer populær metode for postlevering enn US Postal Service. Så det virker bare passende at en gave en gang har fått fra gråhåret bestemor på din curbside postkassen kan nå bli mottatt i din e-boksen.

Bruksanvisning

1 Besøk Amazon.com hjemmeside og klikke på "gavekort" linken.

2 Klikk på linken "Send et gavekort."

3 Velg et design for gavekortet. For eksempel, hvis det er din nevø bursdag, ville du velge "Happy Birthday" design.

4 Skriv inn et beløp fra $ 5 til $ 5.000. Den laveste beløpet Amazons rullegardinmenyen viser er $ 25. Hvis du ønsker å sende det minimum av $ 5, må du skrive det inn manuelt.

5 Skriv inn mottakerens e-postadresse.

6 Personlig tilpassede gavekortet ved å legge inn mottakerens navn, hvem gaven er fra, og en spesiell melding som "Happy Birthday, Maurice. Kjærlighet, din fantastiske og veldig bra onkel Lawrence."

7 Skriv inn ditt kreditt- eller debetkortinformasjon for å fullføre kjøpet.

Hint

  • Husk å lese nøye gjennom vilkårene når du kjøper dine gavekort. Det er alltid begrensninger på hvordan du kan løse eller bruke gavekort.