Hvordan lage Outlook elektroniske visittkort

Hvordan lage Outlook elektroniske visittkort


Elektroniske visittkort (EBC) er digitale versjoner av papir visittkort de som har vært brukt i flere tiår. Du kan ha mottatt en e-post fra noen med sine elektroniske visittkort festet og la merke til den slanke og profesjonelt utseende. Microsoft Outlook hjelper brukerne enkelt lage tilpassede elektroniske visittkort for seg selv og sine kontakter, og dele dem med andre.

Bruksanvisning

1 Åpne Outlook og gå til Kontakter. Åpne eksisterende kontakt hvis du oppretter en EBC for noen som allerede er i Kontakter. Klikk på "Ny" knappen øverst i vinduet for å opprette en ny kontakt og EBC for en person som ennå ikke er i kontaktlisten. Hvis du gjør en EBC for deg selv, så vil du også klikke på "Ny" og gjøre en kontakt for deg selv.

2 Skriv inn all informasjonen for kontakten i tekstboksene. Legg merke til at EBC automatisk blir fylt ut på samme tid.

3 Klikk på Visittkort ikonet i gruppen Alternativer. "Rediger visittkort" dialogboksen åpnes.

4 Klikk på et stykke informasjon som vises på EBC å endre skriftstil og størrelse, farger eller justering. Du kan også velge å fjerne denne informasjonen fra kortet. Dette vil bare fjerne den fra kort; informasjonen vil forbli i kontakt med filen.

5 Klikk på "Endre ..." knappen ved siden av ordet "Image", og du kan bla gjennom filene på datamaskinen og sette inn et bilde i visittkort. Bruk kontrollene der for å endre størrelse og plassering.

6 Klikk på "OK" -knappen nederst i dialogboksen for å godta den nye EBC.

Hint

  • Du kan tilbakestille elektronisk visittkort tilbake til standard Outlook utformingen ved å klikke på "Nullstill Card."