Hvordan lage overgangseffekter i PowerPoint 2003

Opprette overgangseffekter i PowerPoint 2003 er svært enkel, og kan legge visuell spenning til arbeidet ditt. Følg disse trinnene for å lage overgangseffekter i PowerPoint 2003.

Bruksanvisning

1 Åpne PowerPoint 2003: Klikk på "Start" -knappen nederst til venstre på skjermen, velg "Alle programmer" og fra denne listen velger du "PowerPoint 2003."

2 Åpne en eksisterende presentasjon ved å klikke på Fil-menyen og velge "Åpne" og deretter navigere til et lagret presentasjon. Du kan også opprette en ny presentasjon ved å klikke på Fil-menyen og velge "New".

3 Velg "Lysbildesortering" fra Vis-menyen på toppen.

4 Sørg Lysbildesortering verktøylinjen er åpen (for å verifisere dette, gå til Vis-menyen, velg "Verktøylinjer" og sørge for at "Lysbildesortering" er avmerket).

5 Velg hvilke skyve eller lysbilder du ønsker å legge til en overgang til. Hvis du legger til en overgang til mer enn ett lysbilde, holder du nede Skift-tasten mens du klikker på hvert lysbilde. Dette lar deg lage en overgangseffekt på flere lysbilder på en gang.

6 Klikk på "Slide Transition" -knappen (den ser ut som en rektangulær boks gjennomboret av en liten pil, og vises på helt til venstre i Lysbildesortering verktøylinjen). En ny boks åpnes.

7 Velg overgangseffekt du ønsker fra rullegardinmenyen. Det er mange valg, fra enkle oppløses til kluter, Sjakkbrett og persienner. Du kan også velge en lyd for overgangen, for eksempel et kamera klikk, klokkespill eller whoosh.

8 Gjenta trinn 5 til 7, inntil hver slide har en overgangseffekt.

9 Forhåndsvis presentasjonen. Hvis du ikke liker hvordan overgangseffekter se, gjentar du fremgangsmåten for å prøve ut noen forskjellige overgangseffekter.

Hint

  • Ikke vær redd for å bruke mer enn en slags overgangseffekt. Dette kan gjøre presentasjonen mer visuelt stimulerende.
  • Ikke overdriv med overgangseffekter, men. For mange gale effekter kan ta bort fra innholdet i PowerPoint-presentasjonen. Pass på at overgangseffekter utfyller presentasjonen.