Hvordan lage parfyme med Dilutants

Hvordan lage parfyme med Dilutants


Å lage din egen parfyme, i stedet for å kjøpe dyre kommersielle merkevarer, sparer du penger. Den lar deg også håndverket signatur, one-of-a-kind dufter for deg å bruke selv eller å gi som gaver. Dilutants er ingredienser som brukes i parfyme-making. De tynne ut duftende og eteriske oljer for å gjøre parfyme langvarig, men ikke for sterk for påføring på huden. Å vite hvordan å lage parfyme med dilutants er ikke vanskelig, og kan bli en livslang hobby.

Bruksanvisning

1 Skape en blanding som tilsvarer 20 dråper eterisk olje eller duftende olje (eller en kombinasjon av de to) i blande fatet. Bruk engangs plastpipetter for hver duftende olje. For eksempel fem dråper hver av patchouli, sitrongress, ingefær og lime skaper en oppløftende og energigivende duft. Eksperimentere med ulike blandinger til du finner en som er behagelig.

2 Tilsett transportør olje til skålen som inneholdt blandingen av oljer. En ideell carrier olje for en parfyme programmet er grapeseed olje eller kokosolje. Begge er tørre oljer som ikke forlater fet hinne på huden din. Transportøren olje fungerer som et fortynningsmiddel til de duftende oljer, tynning ut konsentrasjonen uten å påvirke duft.

3 Tilsett polysorbat 80 til bollen. Dette er et emulgeringsmiddel som binder oljen og vannet, som tillater dem å blande. Rør inn etyl rubbing alkohol og destillert vann. Dette skaper sterke, langvarige parfyme som du kan DAB, spray eller rulle på.

4 Hell blandingen i parfyme flasken ved hjelp av en trakt. Eller du kan bruke plast pipetter for å presse opp løsningen og injisere det inn i parfymeflaske. Lokket på flasken. Parfyme er klar til bruk.

Hint

  • Carrier olje og eteriske oljer er lett kjøpt i håndverket og hobby butikker, som er de andre ingrediensene som kreves.