Hvordan lage Partikkel Illusions

GenArt er particleIllusion er en video redigering og etterarbeidet søknad. Den brukes til å legge til spesialeffekter av ulike slag til videoopptak. For eksempel, hvis du ønsker å lage enorme stellar eksplosjoner eller laserstråler, kan particleIllusion gjøre jobben. Mange av disse effektene, kjent som emittere, kommer gratis med programmet. Flere nedlastbare gratis emittere er gitt ut hver måned. I tillegg GenArts tilbyr pakker av emittere du kan kjøpe. Selv om dette programmet har profesjonelt nivå evner, den lave prisen gjør også hjemmebrukere å komme inn på loven. Programmet er faktisk ganske enkel å bruke.

Bruksanvisning

1 Start particleIllusion søknaden. Gå til panelet øverst til venstre, og klikk på den grå firkanten. I dialogboksen som vises, finn og åpne en videofil som du vil legge til effekter.

2 Gå til videolinjen som ligger på bunnen av grensesnittet. Bruk musen til å dra den grå firkanten til rammen i tidslinjen der du vil at effekten skal begynne.

3 Gå til partikkeleffekter "Library" på høyre og velg partikkel effekt som du vil bruke i videoen. I forhåndsvisningen øverst midt på skjermen, klikker du på plasseringen i scenen der du vil at effekten skal finne sted.

4 Klikk på "Play" knappen øverst for å forhåndsvise effekten. Lagre arbeidet ditt.