Hvordan lage Photoshop Creations for Digital utklippsbøker

Hvordan lage Photoshop Creations for Digital utklippsbøker


Den digitale tidsalder har forandret våre liv på utallige måter, som strekker seg selv til den måten vi utklippsbok. Med tilgjengeligheten av grafiske programmer, ubiquity av digitale kameraer, og minst én datamaskin i de fleste alle hjem, digital scrapbooking blitt svært populære. En pengebesparende fordel for digital skrap booking, er muligheten til å bruke digitale kunstverk et uendelig antall ganger. For en kreativ person med et grafikkprogram, vil utforme bakgrunnsdokumenter, rammer, ordet kunst og elementer betyr ingen penger må brukes på skrap booking forsyninger. Som en bonus, vil Photoshop kreasjoner har personlig preg som butikk-kjøpte materialer ikke kan tilby.

Bruksanvisning

Hvordan lage Photoshop Creations for Digital utklippsbøker

1 Hvordan lage Photoshop Creations for Digital utklippsbøker

Ta en ekstra titt på grafikken du kan se - all kunst kan være inspirerende.

Besøk digitale skrap booking nettsteder. Plukk ut en håndfull o nettsteder du liker, bokmerke dem, og besøker ofte. Disse nettstedene tilbyr gratis tutorials og fora for å dele ideer og tips. Se på nettgallerier å få inspirasjon til å designe dine egne kreasjoner.

2 Hvordan lage Photoshop Creations for Digital utklippsbøker

Printer oppløsning og web oppløsning er svært forskjellige.

Gjør deg kjent med digital skrap booking terminologi. Lær alt du kan om vedtak: både for web og for utskrift. For web, grafisk gjort på 72 DPI (72 dots per inch) er best, mens en farge grafisk som skal skrives ville kreve 300 DPI.

3 Hvordan lage Photoshop Creations for Digital utklippsbøker

Photoshop børster krever ingen maling!

Bli godt kjent med den versjonen av Photoshop du har. Ved hjelp av gratis online opplæring, praksis ved hjelp av verktøy: pensler, stiler, filtre, etc. Lær å smette unna, brenne, renning, forvrenge, og legge skygger. Forstå lag og masker. Å vite funksjonen til alle Photoshop-verktøy vil spare deg for tid og la ideene flyte.

4 Hvordan lage Photoshop Creations for Digital utklippsbøker

En gjennomsiktig bakgrunn er angitt med en svart / grå og hvit sjakkmønster.

Åpne et nytt dokument i Photoshop, med en gjennomsiktig bakgrunn. Velg den størrelsen du trenger. Det er alltid bedre å lage større enn du trenger, og redusere bilde i størrelse hvis ønskelig. En grafisk kreasjon kan reduseres i størrelse uten oppløsning tap, men en liten grafikk kan ikke forstørres uten stor oppløsning tap. Velg en 300 piksler per tomme oppløsning. Ved hjelp av verktøy, lage din design. For nybegynnere, som begynner med formen verktøyet er et godt første skritt.

5 Hvordan lage Photoshop Creations for Digital utklippsbøker

Lagre filer i to formater, psd og PNG er en stor tidsbesparende.

Navn din kreasjon. Lagre arbeidet til en mappe som du har opprettet og passende navnet. Lagre etableringen som en .psd fil for en "arbeider" fil, deretter flette synlige lag og lagre en ny kopi som en .png-fil, slik at du har en gjennomsiktig bakgrunn. Det siste bildet er klar til bruk i en utklippsbok side, men .psd (jobber) fil kan returneres til på et senere tidspunkt, for enkle endringer, sparer mye tid og krefter på ikke å måtte gjøre arbeidet ditt.

6 Hvordan lage Photoshop Creations for Digital utklippsbøker

Tenk på gode og gjenkjennelige navn for dine kreasjoner, for å være organisert.

Utarbeide en navnekonvensjon for å hjelpe deg å organisere og gruppearbeid din. For eksempel kan en fjær skapelsens mappen som heter Spring2011. Da kunne hvert element inneholde mappenavnet: Spring2011_tree eller Spring2011_yellowflower. Søking er langt enklere på denne måten, og filnavnene kan bli sett og forstått på et øyeblikk.

7 Hvordan lage Photoshop Creations for Digital utklippsbøker

Kreativitet og planskannere går hånd i hånd.

Scan elementer i ditt hjem for å bruke i Photoshop kreasjoner. Skann utenlandsk valuta, kart, barnetegninger, rapportkort eller fødselsattester for å inkludere i utklippsbok kreasjoner. Klær utklipp, håndklær og gobeliner kan skannes for interessante bakgrunnsdokumenter.

Hint

  • Noen digitale skrap booking forsynings nettsteder tilbyr trening - og noen ganger videoer - om hvordan du kan designe dine egne papirer, elementer og kits.
  • Skannede gamle aviser gjør stort materiale for rammer, bakgrunnsdokumenter og elementer.
  • Lagre arbeidet regelmessig som du gå for å unngå å miste alt arbeidet ditt i enda en datamaskin fryse opp eller krasjer.
  • Søk på nettet for gratis Photoshop børster, stiler, former og graderinger for å utvide omfanget av arbeidet ditt.
  • Sjekk biblioteket for bøker om Photoshop for å hjelpe deg å bli mer flinke med programvaren.
  • Spille av musikk mens du arbeider i Photoshop hjelper mange mennesker føler seg mer kreativ.
  • Det er ingen regler når det gjelder å utforme utklippsbok kreasjoner. Vær kreativ og nyte deg selv. Du vil ende opp med helt personlige pynt på dine oppsett.
  • Alltid sikkerhetskopiere design. Brenne dem på en CD, laste opp en kopi til en online backup-tjeneste, lagre en kopi til en USB ( "flash") stasjon eller en ekstern harddisk i tilfelle en harddisk krasjer.
  • Du trenger ikke å lage duplikater av kreasjoner i forskjellige farger. Spar plass på harddisken ved å lagre bare en arbeidsdag fil, og fargelegge / lagre som en ny .png fil som er nødvendig for fremtidige oppsett.