Hvordan lage Photoshop lagsammensetninger

Photoshop er lag comp funksjonen kan spare mye tid og problemer. Snarere enn å spare flere versjoner av en fil for å se hvordan ulike endringer ser ut, kan du lagre flere lagsammensetninger (eller mock ups) i den samme filen og slå dem på og av for å sammenligne endringer.

Bruksanvisning

1 Åpne bildet i Photoshop. Snarere enn å bruke Bildejusteringer for å korrigere fargebruk "justeringslag." Hvis du ønsker å justere nivåene, for eksempel legge til et Levels justeringslag. Skjul første justeringslaget og prøve en ny Levels justering med forskjellige innstillinger eller bruk en helt annen justeringslag (Curves, eller fargebalanse.)

2 Legg lag i bildet. Prøv en vektor lag, slik som type eller en tilpasset form. Eller gjøre et utvalg fra et annet bilde og dra det inn i dette. Du kan ikke holde disse lagene i den endelige versjonen; du bare ønsker å se hvordan de ser ut.

3 Legg en skygge til din type (eller formen) lag. Klikk på "Add Layer Style" ikonet i lagpaletten og velg "Drop Shadow" fra rullegardin. Legg til en annen stil som "Ytre Glow" eller "Gradient Overlay". Legg stiler til andre lag, for eksempel valget fra et annet bilde.

4 Åpne lagsammensetninger paletten. Du vil se en lagsammensetning som heter "Siste dokument stat." Velg "New Layer Comp" fra paletten innstillingsmenyen og name it. Du vil se nye comp i paletten med navnet du valgte. Plassen ved siden av den nye comp vil vise komp ikonet for å indikere dette er den aktive staten.

5 Gå tilbake til lagpaletten. Skjule den synlige justeringslaget, og viser den første justeringslaget du opprettet. Slå av en eller flere lagstiler, og skjule den type lag.

6 Lag et nytt lag komp med Layer Comp-paletten (du vil legge merke til at "Siste dokument state" ble det aktive laget komp igjen.) Nå paletten vil ha tre comps. Vis og skjule ulike lag og lagstiler å lage så mange lagsammensetninger som du vil.

7 Lagre filen. Velg laget komp du de fleste foretrekker og flate bildet ( "Flat ut bilde" i lagpaletten alternativmenyen.) Bruk "Lagre som" kommandoen for å lagre den ferdige filen slik at du kan holde en arbeidskopi av dine lagsammensetninger bør du trenger dem igjen.

Hint

  • Lagsammensetninger bare bevare synligheten lagstiler, justeringslag og individuelle objekt lag. De kan ikke holde styr på endringer posisjon, eller endringer i piksler på lag.