Hvordan lage Picture 3D Med Photoshop-lag

Hvordan lage Picture 3D Med Photoshop-lag


Med en 3D-bildet har dybde og ser ut til å hoppe ut av skjermen. Du kan lage et bilde ser ut til å være 3D i Adobe Photoshop ved hjelp av lag. Alt du trenger er noen grunnleggende verktøyene i Photoshop for å oppnå dette målet.

Bruksanvisning

1 Åpne en ny Photoshop-fil. Klikk på "Layer" og deretter "New" for å opprette et nytt lag.

2 Tegn en firkantet eller rektangulær boks i det nye laget. Bruk "Marquee" -verktøyet til å tegne boksen deretter gå til "Edit" og "Fyll" på hovedmenyen. Høyreklikk på laget og velg "Duplicate Layer", slik at du nå har to lag med samme firkantet boks - en vil være på toppen av den andre. Kontroller at duplikat boks laget er valgt før du går videre til neste trinn.

3 Klikk på "Edit", "Transformer" og deretter "Scale" på hovedmenyen Photoshop. Re-størrelse på top-boksen laget mot venstre, slik at det er bare en stripe over venstre side av den nederste boksen laget. Gå tilbake til "Transform" -menyen og klikk "Perspective" denne gangen.

4 Hold venstre hjørne av "Transformer" valgboksen og dra den ned litt. Både toppen og bunnen av den øverste boksen begynner å komme sammen. Klikk "Enter" for å stille transformasjon.

5 Velg den nederste boksen lag med musen og dra den mot høyre til venstre kant av det nederste laget møter den høyre kanten av den transform topplag.

6 Hold den nederste laget valgt og velg "Perspective" fra "Transformer" menyen igjen. Dra øvre høyre hjørne ned litt for å fullføre 3D-bilde.

7 Åpne din valgte bildet. Kopier og lim den inn i filen som inneholder de to boksene. Plassere bildet på toppen av den store boksen.

8 Gå til "Edit", "Transform" og deretter "Perspective" igjen. Dra øvre høyre hjørne av bildet ned for å matche den store boksen (du må kanskje gå til "Scale" på "Transform" -menyen første til å forminske eller forstørre bildet).

9 Lagre en kopi av det ferdige bildet som en JPEG, TIF, GIF, PNG, eller en annen type fil - dette vil slå sammen lagene til ett å størkne 3D-bildet.