Hvordan lage Plakater om PowerPoint

Hvordan lage Plakater om PowerPoint


Microsoft Office PowerPoint Hvis du utvikler en plakat, men ønsker å gjøre noe mer profesjonelle enn plakat bord og en markør, og tilbyr et slikt alternativ. Med alt fra ulike plakat størrelser, tekst, bilde og foto og bakgrunn alternativet, kan du lage en plakat som er personlig og profesjonell stil. Alt som trengs er bare noen få enkle trinn.

Bruksanvisning

Hvordan lage Plakater om PowerPoint

1 Åpne et nytt prosjekt og velge en blank mal. Velg en størrelse for plakaten ved å klikke på "Design" -fanen og deretter "Page Setup" alternativet. En fakultetet nettsted fra University of Washington foreslår å bruke 48 i. Til 60 i. Bred og 36 i. I høyden.

2 Legge til tekst med "tekstboksen" -funksjon. Dette gjør det mulig å flytte tekst som en enhet, eller bryte teksten opp ved å opprette en tekstboks for hver brikke. Formater teksten og plassere den på plakaten slik du ønsker.

3 Legg utklippsbilder eller personlige bilder ved å bruke "Slide Show" bar. Plasser dine bilder og bilder med teksten.

4 Legg en bakgrunn til plakaten. Klikk "Format" fra menylinjen og deretter "Bakgrunn". Du kan velge mellom standard PowerPoint bakgrunner eller bruke ditt eget bilde for en bakgrunn. Hvis du er bildet ikke automatisk gå til baksiden, høyreklikk på den og velg "Send til back."

5 Finn en plakat-utskrift selskap i ditt område. Med mindre du har utstyret selv, må du ta din design til et selskap for utskrift.

Hint

  • Ifølge University of Washington, begrenser PowerPoint størrelsen på plakaten. Du kan doble denne størrelsen ved å skalere det til 200 prosent.
  • Du kan skrive ut plakaten ut på en 8 i ved 11½ i. Papir for å se hva plakaten vil se ut i mindre størrelse.
  • Disse trinnene ble utviklet for Microsoft PowerPoint 2007. De kan eller ikke kan fungere i andre PowerPoint-versjoner.
  • Du må kanskje slå valget plakatutskrift på under skriver "Properties" seksjonen ( "Advanced" -menyen).