Hvordan lage Profesjonelle Craigslist annonser for Free

Hvordan lage Profesjonelle Craigslist annonser for Free


Craigslist kan være en effektiv måte å selge ting, legge ut stillingsannonser og selge eiendom. Men gitt den store mengden av oppføringer på de regionale områder til enhver tid, er det viktig å gjøre oppføringen skiller seg ut så mye som mulig. I tillegg til å legge så mye verdifull informasjon og bilder til dine innlegg som mulig, en måte å gjøre annonsen skiller seg ut er ved hjelp av en profesjonell annonse mal. Mange av disse malene er gratis tilgjengelig på Internett.

Bruksanvisning

1 Fastslå nøyaktig hva annonsen er for. For å gjøre dette, spør deg selv hva de viktigste funksjonene i produktet eller tjenesten er. Det er lurt å treffe på disse viktige funksjoner i annonsen for å øke svarprosenten fra din kundebase.

2 Finn bilder du kan bruke til å øke relevansen og profesjonalitet av annonsen. Hvis du ikke allerede har noen bilder, ta noen bilder av høy kvalitet på kameraet og laste dem opp til datamaskinen.

3 Velg en gratis profesjonell Craigslist mal fra en av de mange online mal leverandører. Noen nettsteder som tilbyr gratis maler inkluderer FreeCraigslistAds.com, Adjaz.com og CraigsFlyer.com.

4 Velg en mal som passer til temaet i annonsen og fylle ut de aktuelle feltene. Dette inkluderer en oppslaget beskrivelse, pris, bilder og lenker til eksterne ressurser.

5 Forhåndsvis annonsen for å sikre at du er fornøyd med oppsettet, innhold og generelle utseendet på annonsen. Prøv forskjellige maler eller gjøre endringer på bilder og innhold som er nødvendig til du er fornøyd med annonsen.

6 Kopier HTML-koden for den profesjonelle annonsen du opprettet. Du vil lime denne koden inn i "Publisering Details" boksen i Craiglist annonse for å publisere din profesjonelle annonsen på nettstedet.