Hvordan lage punkter på datamaskinen

Hvordan lage punkter på datamaskinen


Bullet poeng er en kortfattet måte oppsummerer informasjon i tekstdokumenter. De gjør lister over data visuelt forskjellig fra resten av teksten på skjermen og tillate bruk av forkortede setninger, får rett til poenget. De fleste tekstbehandlings, presentasjon eller desktop publishing programmer tillate bruk av punkter, inkludert de fra Microsofts populære Office-pakken, samt mange freeware programmer. De er vanligvis aktivert og redigeres med lignende kontroller.

Bruksanvisning

1 Åpne et nytt dokument med standard formatering.

2 Finn Bullet List-knappen. I Microsoft Office-programmer, er knappen på formaterings menyen eller verktøylinjen for formatering. Ikonet viser flere linjer med tekst, med noen punkter ved siden av dem. Klikk på knappen for å gå bullet-listemodus. Den venstre innrykk og linjeavstand vil trolig øke. Den gratis Openoffice suite har en dedikert Punktmerking og nummerering verktøylinje, som du kan få tilgang til ved å klikke på "Vis"> "Verktøylinjer"> "Bullets og nummerering."

3 Marker bullet listen og åpne formateringsmenyen for å endre stil alternativer for ditt bullet-punkts liste. Bortsett fra å være i stand til å redigere linjeavstanden og bredden av listen ved å endre margene, kan du endre stilen på de punkter. I Microsoft Office, gjør dette ved å klikke på Format-menyen, etterfulgt av punktmerking og nummerering. Klikk på en av de forhåndsinnstilte stiler som vises. I Openoffice, klikk helt til høyre knappen på punktmerking og nummerering verktøylinjen for å få tilgang til tilpasning menyen.