Hvordan lage rammer i Adobe Photoshop Lightroom

Rammer og kantlinjer rundt bilder bidra til å fokusere øyet og fremheve de kunstneriske punkter i bildet. De er ofte nyttig når du lager gratulasjonskort eller postkort for å gjøre bildet ser ut som et vindu du ser på. Du kan også ofte se dem brukt i annonser og på nettsteder. Hvis du ønsker å være i stand til å skape rammer eller grenser for dine fotografier i Adobe Lightroom som du deretter kan skrive ut, er prosessen ganske grei.

Bruksanvisning

1 Åpne Adobe Lightroom og velg et bilde du vil legge til en ramme eller kant til. Nå bestemmer hvor stor du vil at rammen skal være. Også bestemme hvilken farge du ønsker rammen skal være. Dette kan bli dømt av innholdet og temaet i bildet. For eksempel, hvis du har en lykkelig lyst bilde av en familie som kjører på en solfylt strand, vil du ønsker å bruke en lys kant eller ramme som hvitt eller gult. På den annen side, hvis du har et bilde mørke skogen scene, kan det være lurt å bruke en mørk brun.

2 Velg "Page Setup Dialog" fra menyen øverst og klikk "Organiser tilpassede størrelser." I dialogboksen som nå åpnes opp, gå til panelet til venstre, og velg fra listen størrelsen du ønsker det trykte bildet skal være. Disse valgene er delt inn i de med marginer og de uten marginer. Pass på at "No Margins" er den typen som du velger. Klikk på "OK".

3 Velg "Skriv ut" -kategorien og gjøre grensen "Stroke" bredde og farge du valgte å bruke for rammen skal være. Publiser til en høyoppløselig JPEG-fil hvis du planlegger å skrive ut bildene på din skriver hjemme, men hvis du har tenkt å ha dem image profesjonelt trykt som en plakat eller skilt, vil du ønsker å lagre det som en PSD, TIFF eller PNG å legge til rette for utskrifter med høy oppløsning.