Hvordan lage Rest-in-Peace Graphics for Facebook

Når en venn eller elsket en har gått bort, noen Facebook-brukere legge inn en "Rest in Peace" grafikk som ofte inneholder en bevegelig melding. Du kan lage din egen hvile-i-fred grafisk ved hjelp av Photoshop eller GIMP. Du kan også bruke gratis online verktøy som Photoshop Express til å lage en egendefinert grafikk. Lage din egen grafisk lar deg velge dine egne ord og tilpasse grafikken for den personen som har gått bort. Når du er ferdig, kan du laste opp grafikken til Facebook for å dele med venner.

Bruksanvisning

Photoshop og GIMP Method

1 Besøk en nettside som Public Domain Images (public-domain-image.com) eller Public Domain Pictures (publicdomainpictures.net) for å finne og laste ned et bilde som er gratis og lovlig å bruke for bakgrunnen. Du kan også ønske å bruke et bilde av personen som gikk bort som bakgrunn.

2 Åpne Photoshop eller GIMP og klikk på "File" og deretter "Open". Velg bildet du lastet ned i trinn 1, og åpne den for redigering.

3 Klikk på "Text" -verktøyet. Klikk og dra over bildet for å opprette en tekstboks. Legg inn teksten du ønsker skal vises i grafisk, for eksempel "Hvil i fred, bestefar."

4 Rediger størrelse og farge på teksten i "Alternativer" vinduet over bildet i Photoshop eller til venstre på bildet i GIMP.

5 Klikk på "File" og velg "Lagre som". Velg et filnavn og plassering for filen og velg "JPEG" som filtype. Nå kan du laste opp grafikken til Facebook.

Photoshop Express Method

6 Besøk et nettsted som Public Domain Images (public-domain-image.com) eller Public Domain Pictures (publicdomainpictures.net) for å finne og laste ned et bilde som er gratis og lovlig å bruke for bakgrunnen. Du kan også ønske å bruke et bilde av personen som gikk bort som bakgrunn.

7 Besøk Photoshop Express siden i Photoshop nettsted (photoshop.com) og klikk "Last opp".

8 Bla gjennom datamaskinen filer og velge bakgrunnsbilde som du lastet ned i trinn 1. Bildet åpnes i Photoshop Express editor.

9 Klikk "Dekorer" øverst til venstre i grensesnittet, og klikk på "Text" -verktøyet. Klikk på bildet for å legge til en tekstboks.

10 Skriv inn teksten du ønsker skal vises i grafisk, for eksempel "Hvil i fred, bestemor."

11 Endre farge, font og opasitet bruke verktøyene over bildet. Klikk på boksen ved siden av "Drop Shadow" for å legge til en skygge på teksten for å gjøre det skiller seg ut.

12 Klikk på "Ferdig" nederst til høyre i vinduet når du er ferdig.

1. 3 Klikk på "Del på Facebook" knappen for å sende det redigerte bildet til Facebook direkte.