Hvordan lage Runde Navigasjonskategorier for et nettsted

Hvis du bygger et nettsted, er sjansen stor for at du ønsker å gjøre det visuelt attraktivt. Du kan gjøre dette ved å legge runde navigasjonskategoriene til enten din topp eller sidenavigeringslinjer. Dette gir litt dybde, og gjør nettstedet ditt mye mer visuelt interessant. Runde hjørner ser alltid bedre å seere enn kvadrat, boxy former.

Bruksanvisning

Hvordan lage Runde Navigasjonskategorier for et nettsted

1 Åpne Photoshop CS3 (eller et annet grafikkprogram.)

2 Velg Fil, Ny, deretter justere størrelsen på det nye bildet til ca 50 piksler høyt med 100 piksler bredt. Du kan alltid beskjære bildet senere.

3 Velg runde rektangel verktøyet i verktøylinjen. Dette ikonet er formet som en rund rektangel og er en del av formverktøyene.

4 Flytt pekeren til hjørnet av bildet ditt lerret (det hvite området), venstreklikk og dra markøren over lerretet før du har trukket et rektangel som er størrelsen på navigasjonskategori du vil ha på ditt nettsted.

5 Velg tekstverktøyet, som er et ikon med en stor "T", og venstre klikk på toppen av rektangelet å åpne tekstverktøyet.

6 Skriv inn teksten du vil ha på kategorien navigasjon, og justere skriftstørrelsen og farge ved hjelp av tekstalternativer som vises i den øverste verktøylinjen for Photoshop.

7 Klikk Fil og deretter Lagre for Web og enheter, og gi navn til den nye fanen navigasjon. Du kan nå laste opp denne til bilder mappen og legg den på en av websidene dine.

Hint

  • Legg en stil til kategorien navigasjon ved å klikke på lag, så lagstilen fra rullegardinmenyen. Klikk på en av alternativene for å legge til en skygge, indre glød, eller for å endre fargen på den nye navigasjonskategori.