Hvordan lage sikkerhetskopier fra IDM laste ned en oversikt

Hvis du bruker Internet Download Manager (IDM) til kø store nedlastinger for å fullføre senere, kan du til slutt finner ut at du har et stort etterslep av kø-filer som du ville ha problemer med å finne igjen, og ikke ønsker å miste. Av denne grunn, kan IDM du sikkerhetskopiere nedlastingsliste som en ren tekstfil eller bruker et proprietært format for import til IDM på en annen datamaskin. Sikkerhetskopier IDM nedlastingslisten med jevne mellomrom for å sikre at du ikke vil miste dine ventende nedlastinger før du finner tid til å fullføre dem.

Bruksanvisning

1 Launch IDM ved å dobbeltklikke på snarveien på skrivebordet eller velge ikonet i "Internet Download Manager" Start-meny mappen. Etter å ha startet, viser hovedområdet av IDM vinduet listen over ventende nedlastinger.

2 Klikk på "Oppgaver" overskriften på menyen øverst til venstre i vinduet. Hvis du vil sikkerhetskopien skal inneholde kun enkelte filer fra nedlastingskøen, hold "Ctrl" -tasten mens du klikker for å velge filene du vil at listen skal inneholde.

3 Klikk "Export" på den utvidede menyen.

4 Klikk "Å IDM eksportfilen" for å generere en sikkerhetskopi som du kan importere inn IDM på en annen datamaskin, eller klikk "Å tekstfil" for å generere en ren tekst-fil som du kan åpne i Notepad eller en annen tekst editor.

5 Klikk på en alternativknapp for å angi hvilke filer backup skal inneholde. Du kan velge "Export nedlastingskøen" for å sikkerhetskopiere bare venter nedlastinger "Export valgte filer" for å sikkerhetskopiere bare de filene som du valgte i trinn 2 eller "Eksporter alle filer."

6 Klikk på "OK".

7 Naviger i filen nettleservinduet til stedet der du vil lagre sikkerhetskopien. Skriv inn et navn i "File Name" feltet, og klikk deretter på "Lagre" for å lage sikkerhetskopien.