Hvordan lage skjemaer med programvare

Hvordan lage skjemaer med programvare


Making skjemaer som du skriver ut for andre å fylle ut eller å legge ut på en nettside virker som det ville ta mye arbeid eller krever spesiell programvare. I virkeligheten er alt du trenger for din standard tekstbehandler, for eksempel Microsoft Word, for å få jobben gjort. I dette programmet kan du lage et skjema med flere spørsmål og svar stiler og felt for å gjøre for en virkelig tilpasset sluttresultat som sikrer at du samler inn den informasjonen du trenger.

Bruksanvisning

1 Åpne Microsoft Word eller Openoffice. Opprett et nytt dokument. Høyreklikk på verktøylinjen og sjekke "Skjemaer" boksen. Dette vil bringe opp skjemaverktøylinjen. Hvis du bruker Google Docs, velger du "Opprett ny", "Form".

2 Skriv skjema instruksjoner og legge en overskrift eller et bilde øverst på skjemaet. Hopp noen få linjer, og deretter skrive navnet på det første feltet som du ønsker å samle informasjon hvis du bruker Word eller Openoffice. For enkelhets skyld, kan dette første feltet være "Name". Trykk på "Tab" -tasten. Hvis du bruker Google Docs, bør et tekstfelt har blitt opprettet automatisk. Endre "Sample Spørsmål 1" til "Name".

3 Klikk "Text Form Field" på skjemaverktøylinjen, og klikk på rektangelet som er lagt til dokumentet ved siden av Navn-feltet i Word eller Openoffice. Velg type skjemafeltet dette er å være i "tekstskjemafelt Options" -liste. Skriv inn noen standardteksten i boksen eller la det stå tomt. Klikk på "OK". I Google Docs, skriv helper tekst for å beskrive det første feltet. I dette tilfellet kan det leses noe sånt som "Skriv ditt fornavn og etternavn." Velg "Text" fra "Question Type" drop-down menyen. Klikk på "Ferdig".

4 Legg til flere spørsmål og tekst skjemafelt i skjemaet. Bare hoppe et par linjer i mellom hver.

5 Legg drop-down menyer i skjemaet. Identifiser hva menyen skal inneholde, som statlige navn, og trykk deretter på "Tab" -tasten før du klikker på "Drop-Down Form Field" -knappen i Word eller Openoffice. Klikk på rektangelet som er opprettet og legge til elementene du ønsker å bli oppført på menyen, for eksempel "Alabama" og "Alaska". Klikk på "Drop-Down Enabled" når du er ferdig med å legge til alternativer til menylisten. I Google Docs, opprette et nytt element som heter "Velg". Gi feltet en tittel, deretter inn alternativer som skal inngå i menyen. Klikk på "Ferdig".

6 Klikk "Protect Form" i Word eller Openoffice når du er ferdig med å gjøre skjemaet. Lagre dokumentet. Skriv ut skjemaet for distribusjon. I Google Docs, klikk på "Lagre". Klikk på "Flere handlinger", "Legge" for å legge skjemaet på nettstedet ditt.