Hvordan lage skrivebordsikoner Mindre

En datamaskin desktop er et ideelt sted for å samle ikoner - grafikkfiler som representerer dokumenter, programmer, kjørbare filer og andre filer. Men altfor store ikoner kan være distraherende og tar opp verdifull skjermen eiendomsmegling. Du kan redusere ikonstørrelsen med Windows Paint, en liten grafikkprogram inkludert i Tilbehør-mappen for alle Windows-operativsystemer. Bruke Paint for å lage skrivebordsikoner mindre lar deg holde ikoner i forhold slik at de ikke ser fordreid, klemt eller strukket.

Bruksanvisning

1 Launch Paint. Klikk på det lille hoved Paint-knappen rullegardinmenyen i vinduets øvre venstre hjørne. Velg "Open".

2 Naviger til skrivebordet ikonet du ønsker å gjøre mindre. For å begrense søkealternativene, klikk på "alle bildefilene" -menyen, velg "ICO" eller ikonet image filtypen fra rullegardinmenyen. Dobbeltklikk på ikonet for å åpne den på Paint lerretet.

3 Klikk på "Resize" knappen på venstre side av båndet på toppen av skjermen.

4 Sjekk vindus mislighold - den "Prosent" radio knappen skal velges og "Behold størrelsesforhold" boksen bør sjekkes.

5 Klikk deg inn enten toppen "Horisontal" eller "Vertical" boksen og skriv inn et tall, for eksempel "80." Den andre boksen vil automatisk justere for å holde ikonet proporsjoner. Dette nummeret vil være den størrelsen du redusere til; i dette tilfellet, vil ikonet være 20 prosent mindre eller 80 prosent av sin opprinnelige størrelse.

6 Klikk på "OK" -knappen for å lukke "Endre størrelse og Skew" boksen og gå tilbake til den nå mindre ikonet.

7 Klikk Paint-knappen rullegardinmenyen. Klikk "Lagre som". Skriv inn et nytt navn på ikonet for å bevare den opprinnelige filen og størrelse, og klikk på "Lagre" -knappen.