Hvordan lage slow motion Bullets i Flash

For å lage slow motion kuler i Flash, lage en Motion Tween animasjon av en kule form trukket med "Paintbrush" -verktøyet. Motion Tweens er en type keyframe animasjon i Flash. Keyframes er animasjonsdelbilder du tegner at Flash bruker for å beregne din animasjon øvrige rammer. Flash dokumentasjon viser til programmets evne til å beregne disse i mellom rammer som "Tweening." For å gjøre dine slow motion kuler mer realistisk, tegne en pistol grafisk å følge kulen.

Bruksanvisning

1 Klikk på "File" -menyen er "Ny" -kommandoen, klikk på "Actionscript 3.0" for å opprette et nytt prosjekt der å animere en slow motion kule.

2 Klikk på pensel ikonet fra verktøypaletten for å gå inn maleri-modus, og klikk deretter på fargekartet under ikonet maling bøtte på verktøylinjen. Denne handlingen åpner et vindu for å velge farger å male med.

3 Klikk på en mørk grå farge for kulen, og klikk "OK" for å lukke fargevalg vinduet. Dra på venstre side av scenen for å tegne en kule form. Scenen er den sentrale vinduet i Flash.

4 Høyreklikk i kule og klikk "Konverter til symbol" for å vise en dialogboks for å skape symboler, som er enheter du kan programmere og animere med Flash.

5 Klikk "OK" for å godta standardparametre for symbolet, deretter høyreklikker du på kulen. Klikk på "Create Motion Tween" for å fortelle Flash for å lage flere rammer igjen av animasjon i "Timeline" panel.

6 Høyreklikk ramme 120 i "Timeline" panel og klikk på "Sett inn ramme" for å forlenge animasjonen, som vil gjøre kulen ser ut til å være i bevegelse i sakte film.

7 Klikk på verktøypaletten ikonet formet som en svart pil for å kjøre "Select" -verktøyet, klikk deretter på bullet for å velge det.

8 Dra kulen til høyre for scenen. Legg merke til at Flash strekker seg en grønn linje fra kulen utgangsstillingen til den nye posisjonen. Dette forteller deg at Flash har skapt "mellom" frames å fylle rammene mellom nøkkelbildene du har trukket. Klikk på ">" -knappen nederst i "Timeline" panel for å vise kulen beveger seg i slow motion.