Hvordan lage Sømløs Foto collage for Senior PortretterDen beste måten å gjøre en sømløs fotocollage er ved å gjøre det ved hjelp av bildebehandlingsprogramvare som Adobe Photoshop. Du kan også lag de papir bilder slik at hver dekker kantene på den andre, og re-fotografere den ferdig collage, men du vil nok fortsatt se kantene. Ved hjelp av Photoshop eller et annet bilderedigeringsprogram vil forenkle prosessen med å lage bildecollager.

Bruksanvisning

1 Bruk ditt digitale kamera eller planskanner for å digitalisere alle senior portretter. Dette er forutsatt at du ikke har digitale originaler. Fra og med digitale bilder er den ideelle måten å gå hit for å spare arbeid. Hvis du er en senior selv å gjøre dette collage i stedet for en profesjonell fotograf, må du samle sammen de ledende portrett utskrifter og forberede dem for bruk i datamaskinen. Det digitale kameraet vil gjøre det enklere å gjøre dette, men du vil få mer presise digitale bilder fra skanning bildene. Bruk en høy oppløsning når scanning-minst 300 punkter per tomme-så du har mer detaljer i det endelige bildet.

2 Lagre alle senior portretter i en mappe slik at du kan komme til dem lett. Hvis du gjør en klasse collage, lagre alle bildene som separate filer, hver med tittelen med navnet på senior, etternavn først; Dette vil gjøre det enklere å holde oversikt over hvem som har vært inkludert i collage. Alle bildene skal lagres i relativt samme bredde og høyde, og nøyaktig samme oppløsning. Siden dette collage vil bli skrevet ut, sette "Resolution" til 300 punkter per tomme ved å gå til "Image" og deretter "Image Size" i Photoshop.

3 Start en ny fil i Photoshop ved å gå til "File" og deretter "Ny" og gjøre den bredden og høyden du vil trenge det endelige bildet skal være. Husk, med mindre du har en overdimensjonert skriver, du kan begrenses til 8 1/2 med 11 eller 8 1/2 med 14 inches fordi de er de vanlige papirstørrelser. For større bilde, må du kanskje ta filen på en plate til en profesjonell skriver.

4 Åpne senior portrett filer én om gangen. Klikk, hold og dra hvert bilde inn i en tom fil. Alternativt kan du åpne hver portrett, deretter gå til "Velg" og "Select All" og deretter "Edit" og "Kopier". Dette lagrer bildet i minnet. Bytt til tom fil og gå til "Edit" og "Lim inn" for å legge den stående til collage filen. Hver nye tillegg vil legge et lag til filen, noe som betyr at hver og en vil være i stand til å bli flyttet selvstendig og endret separat fra resten. Legg dem i den rekkefølgen og stillinger du ønsker. Sørg for at du lett overlappe bildene så det er ingen tomrom fra bakgrunnslaget viser gjennom. Når bildene er satt, gå til "lag" og deretter "Flat ut bilde" og lagre filen.

5 Begynn å arbeide med verktøy som vil ta bort det sømmer forbli. Det er flere av disse, inkludert "Blur" -verktøyet og "Smudge" -verktøyet. Begge disse er på siden verktøylinjen. Hver virker ved å klikke, holde og bevege musen rundt over sømmene av de overlappende bilder. Et annet nyttig verktøy er "Gjør flytende", som finnes under "Filter". Du kan bruke dette til å blande de områdene langs kantene av bildene. Eller du kan bruke "Clone Stamp" -verktøyet i siden verktøylinjen for å overlappe eksakte kopier av bildebakgrunn i løpet av de portrett kantene. Gjør dette ved å holde "Option" -tasten (Mac) eller "Alt" tasten (Windows) mens du klikker på bakgrunnen for å bli klonet. Klikk med musen over kanten linjer for å dekke den med bakgrunnen. Når du er ferdig, går du til "Layer" og velg "Flat ut biletet" før du lagrer filen.

Hint

  • Hvis du trenger å ta collage til en skriver, lagre det som en PDF eller TIFF-fil som disse er de to vanligste formatene et profesjonelt trykkeri kan bruke. For å være sikker, spør butikksjefen på forhånd for å finne ut hvilket format som skal brukes.