Hvordan lage spill Spill Raskere på en PC

October 18 by admin

Hvordan lage spill Spill Raskere på en PC


Windows PC-spill er blant de fleste systemintensive applikasjoner tilgjengelig på markedet i dag. Selv om du har en datamaskin lastet med den nyeste maskinvaren, kan du oppleve lav grafisk bildefrekvens og system hikke når du spiller Windows PC-spill. Her er tips om hvordan du kan forbedre systemets generelle ytelsen, slik at Windows PC-spill vil kjøre raskere og smidigere.

Bruksanvisning

1 Lukk alle unødvendige aktive programmer før du kjører din PC spill. Vanlige programmer, for eksempel nettlesere, tekstbehandlingsprogram og direktemeldingsprogrammer, forbruke verdifull minne og CPU-sykluser. Det eneste unntaket fra denne regelen er brannmur og anti-virus programmer, som alltid skal kjøre når datamaskinen er koblet til Internett.

2 Slå av skjermsparere som kan aktiveres når skrivebordet er inaktiv. Ikke bare skjermsparere forstyrre PC-spill som er spilt Full Screen, kan de forbruker verdifull minne og CPU-sykluser når du kjører. I Windows XP, høyreklikk på skrivebordet og deretter på "Skjerminnstillinger" i menyen. Klikk deretter på "Screen Saver" -fanen og velg "(ingen)" fra rullegardinmenyen. I Windows Vista eller Windows 7, høyreklikker du på skrivebordet og deretter på "Tilpass" i menyen. Klikk deretter på "Screen Savers", og velg "(ingen)" fra rullegardinmenyen.

3 Kjør Diskdefragmentering på harddisken hvor PC-spillet er installert. Ifølge Windows Hjelp og støtte, Disk Defragmenter "ordner fragmenterte data slik at harddisken kan arbeide mer effektivt." For å få tilgang til dette programmet i Windows XP, gå til skrivebordet og dobbeltklikk på "Min datamaskin". Høyreklikk på stasjonen der PC-spillet er installert, og velg "Properties". Velg "Verktøy" -kategorien, og klikk på "Defragmenter" knappen. Velg den aktuelle harddisken, og klikk på "Defragmenter" knappen. For å få tilgang til dette programmet i Windows Vista eller Windows 7 klikker du på Start-menyen og skriv "Disk Defragmenter" i søkeboksen. Klikk på "Defragmenter" knappen. Merk at denne prosessen kan ta opptil flere timer, avhengig av størrelsen og den nåværende tilstanden av harddisken.

4 Oppdatere og kjøre anti-virus program for å sikre at malware og andre skadelige programmer er ikke forbruker PCens minne eller CPU-sykluser. Selv om anti-virus programmer varierer i arrangement av sitt grensesnitt, kan du vanligvis finne alternativer for å oppdatere og kjøre antivirusprogrammer ved å høyreklikke på programmets ikon i høyre hjørne på oppgavelinjen i Windows.

5 Oppdatere programvaren driveren til grafikkortet til den nyeste versjonen. De nyeste grafikkdriverne ofte løse ytelsesproblemer, og kan bidra til å forbedre den generelle ytelsen til systemet ditt. Hvis du ikke kjenner produsent og modell for ditt grafikkort, sjekk i alle versjoner av Windows ved å gå til Start-menyen, klikke på "Run" alternativet, og skrive "dxdiag" Klikk på "Vis" fanen gang DirectX-diagnoseverktøyet kjører, og merk navnet og produsenten av grafikkortet. Besøk hjemmesiden til produsenten og laste ned de nyeste driverne for grafikkortet.

Related Articles