Hvordan lage sponsede annonser på Facebook

For de markedsføre en tjeneste eller et produkt, Facebook gir en enkel måte å nå millioner av brukere innen et par minutter. Facebook Ads er en robust annonseringstjeneste med grundige analyser og overlegen målretting. Fordi Facebook ber om så mye informasjon om hver bruker, kan merkevarer utnytte nødvendig informasjon som demografi og interesser mens du oppretter annonser. Denne maksimerer sjansen for at disse annonsene vil være verdt prisen for merkevaren. Opprette en annonse på Facebook er ikke gratis, men det kan være en svært effektiv metode for markedsføring.

Bruksanvisning

1 Logg inn på din Facebook-konto ved å gå inn på Facebook-hjemmesiden (Facebook.com).

2 Gå til siden Facebook Advertising ved å skrive "www.facebook.com/advertising/" i adressefeltet, og deretter trykke "Enter."

3 Klikk på "Sett inn annonse" knappen på høyre side av reklame siden. Det vil få opp siden med mange tekstbokser og alternativer for å tilpasse din Facebook-annonse.

4 Velg destinasjonen du ønsker annonsen for å dirigere til. Dette kan være en Facebook fan-side eller program eller en ekstern URL til et annet nettsted som du eier.

5 Skriv inn teksten til kroppen av annonse i tekstboksen. Merk at du bare har 135 tegn til å skildre den meldingen du ønsker å sende til alle lesere av annonsen.

6 Last opp et bilde som skal knyttes til annonsen din. Facebook annonsebildene bør være lyse, tiltalende og unikt for å tiltrekke klikk.

7 Tilpass målretting alternativer basert på dine ønskede demografi for annonsen. Facebook målretting kan vise annonser til folk basert på deres forhold status, alder, sted, språk, arbeidserfaring og mer.

8 Velg ditt budsjett og kampanjen. Dette vil avgjøre hvor mange mennesker vil se og klikke på annonsen og hvor mye penger du vil bruke med annonsekampanjen.

9 Klikk på "Bestill" for å sluttføre prosessen og sende Facebook-annonse for vurdering. Omtale gang kan ta opptil 12 timer før nye kontoer for å sikre at alle retningslinjer er fulgt.