Hvordan lage Sunshine stråler i Photoshop

Hvordan lage Sunshine stråler i Photoshop


Lysstråler eller lette bursts stige ned fra himmelen til jorden i vinklet striper, produsert av sollys reise gjennom hullene i skyformasjoner. Simulere deres opptreden i Adobe Photoshop krever kombinere handlingene til Pen og Brush verktøy, sammen med noen børste-tip tilpasning, for å oppnå raske resultater.

Bruksanvisning

1 Åpne Adobe Photoshops Lag-panelet ved å velge "Lag" fra Vindu-menyen hvis panelet ikke allerede er synlig på skjermen din. Klikk på «Opprett et nytt lag" -knappen nederst i Lag-panelet til å legge et nytt lag i dokumentet.

2 Trykk på "F" tasten en gang for å vise filen i fullskjermmodus Med menylinjen. Om nødvendig, velg "Zoom ut" fra Vis-menyen for å zoome langt nok unna dokumentet som du kan se papp som omgir den.

3 Trykk på "D" -tasten, og deretter på "X" -tasten, for å sette fargene i Adobe Photoshop verktøykassen til sine svart-hvitt mislighold og bytte sine posisjoner. Hvitt blir forgrunnsfargen i verktøykassa.

4 Velg pennverktøyet fra verktøykassen. Åpne Baner panelet ved å velge "stier" fra Vindu-menyen hvis panelet ikke allerede er synlig på skjermen din. Klikk på "Create New Path" -knappen nederst i banepanelet for å legge til en ny bane til dokumentet.

5 Klikk ovenfor live område av dokumentet til høyre for venstre kant av filen for å opprette startpunktet for stien som vil bli grunnlaget for en av lysstråler. Klikk under live-området og til venstre i første punkt for å skape endepunktet av banen. Hold nede "Control" -tasten (Windows) eller "Command" tasten (Mac) og klikk på papp for å oppheve valget ditt første banen. Tegn tre flere stier fra over til under live området i dokumentet. Vinkel den du tegner på rett utover mot høyre.

6 Hold nede "Alt" tasten (Windows) eller "Option" -tasten (Mac) og klikk en gang på navnet på bane i banepanelet. Ankerpunkter i endene av alle de fire banene du tegnet blir valgt.

7 Velg penselverktøyet fra Adobe Photoshop verktøykasse. Åpne Børster panelet ved å velge "Børster" fra Vindu-menyen hvis panelet ikke allerede er synlig. Klikk på "Brush Tip Shape" element på venstre side av panelet for å få opp en liste over penselformer. Velg "Soft Runde 5" børste form. Trykk på "]" -tasten for å forstørre penselstørrelsen til 70 piksler.

8 Klikk utenfor "Shape Dynamics" boksen i Børster panel. Klikk på "Transfer" element navn for å aktivere sin boksen og åpne innstillingene. Sett Opacity Jitter "Control" drop-down menyen til "Fade" med en verdi på 100. Sett "Opacity Jitter" til 0 prosent. Trykk på "0" (null) tasten på tastaturet for å sette penselen opacity til 100 prosent.

9 Velg "Stroke Path" fra fly-out menyen øverst til høyre i Paths panel. Velg "Brush" fra Strek Paths dialogboksen, og klikk på "OK" -knappen. Adobe Photoshop gjelder en myk hvit strek til hver av de fire banene du tegnet, falming ut som slag når bunnen av dokumentvinduet. Hold nede "Shift" -tasten og klikk på navnet av banen i banepanelet for å fjerne merkingen dine stier slik at du kan forhåndsvise lysstrålene uten distraksjoner.

Hint

  • Reduser gjennomsiktigheten på light-burst lag å endre effekten det skaper.
  • Endre overgangsmodusen for ditt lys Skur laget til "Soft Light" for å gjøre dine stråler ut til å variere i intensitet over bildet.
  • Påfør en Gaussian Blur til dine stråler for å gjøre dem mer diffuse.
  • Endre fargen på dine stråler ved å legge til en "Color Overlay" effekt for deres lag.
  • Sørg for at du legger dine lysstråler til et nytt lag, ikke bakgrunnslaget, for å unngå å endre det opprinnelige bildet.