Hvordan lage tabell Borders Usynlig i Google Dokumenter

Hvordan lage tabell Borders Usynlig i Google Dokumenter


Mens grenser gi struktur til innholdet en tabell inneholder, ikke Google Docs ikke tvinge visning av de faktiske linjene rundt hver enkelt tabellcelle. Ved hjelp av Google Dokumenter Tabellegenskaper-verktøyet, kan du endre spesifikke attributter av tabellen grenser slik at de forsvinner ut av syne uten et spor.

Tabellegenskaper Tool

Bordet grenser vil bli usynlig hvis deres farge stemmer overens med dokumentets bakgrunn. Høyreklikk i en celle eller tabellen, og velg deretter "Tabellegenskaper" -verktøyet. En annen måte å få tilgang til verktøyet er å klikke på "Table" -menyen og deretter "Tabellegenskaper." For å endre grensen farge for å matche en hvit bakgrunn, klikker du på "Table Border farge" rullegardinmenyen, velg "White" og deretter "OK."

En annen måte å skjule tabellen grenser er å gjøre dem så små, kan de ikke bli sett. verktøyet Tabellegenskaper kan endre rammetykkelsen til null. Klikk på "Table border width" drop-down listen, velger du "0 pt" og deretter "OK. Når du klikker utenfor bordet, vil grensene forsvinne.