Hvordan lage tabeller Nærmere en bakgrunn

Hvordan lage tabeller Nærmere en bakgrunn


Ved hjelp av tabeller på en webside er en effektiv måte å pent vise innhold i rader og kolonner. Men noen webdesign programmer automatisk vise tabeller med grenser, eller en bakgrunnsfarge som skiller seg fra den viktigste bakgrunnsfargen på websiden. For å lage tabeller nærmere bakgrunnen på websiden, endre tabellens HTML-kode for å fjerne eventuelle grenser og endre bakgrunnsfargen.

Bruksanvisning

1 Start din HTML-editor, webdesign programvare eller Microsoft Notepad ren tekst editor.

2 Åpne websiden som inneholder tabellen som du ønsker å gjøre nærmere siden bakgrunnen.

3 Rull til toppen av websiden kropp delen. Dette er alle innholds og HTML kode elementer mellom "<body>" og "</ body>" koder.

4 Finn kroppen bakgrunnsfarge attributt som ligner på dette. "Body bgcolor =" # FFFFFF "I dette eksemplet er hvit bakgrunnsfarge på siden Kopier syvsifret fargekode som begynner med firkanttasten..

5 Bla til plasseringen av tabellen i kroppen delen av siden.

6 Erstatt den eksisterende "<table>" tag med "<tabell bgcolor =" # FFFFFF ">" endre "#FFFFFF" til syv-sifrede koden du kopierte i trinn 4. Dette endrer tabellen bakgrunnsfarge for å matche bakgrunnsfarge av websiden. Du kan nå fjerne ethvert bord grenser for å gjøre bordet enda nærmere bakgrunnen.

7 Type "border =" 0 "" inn i tabellen tag, rett før den avslutt trekantet brakett. Den komplette linje med kode ser slik ut:

<Table bgcolor = "# FFFFFF" border = "0">

8 Lagre websiden og laste det opp vertens server.

Hint

  • Hvis du bruker Cascading Style Sheet koder for å kontrollere de viktigste designelementer av nettstedet ditt, finne websiden bakgrunnsfarge i nettstedets CSS-fil. Åpne filen og lese innholdet med et tekstredigeringsprogram eller webdesign program.