Hvordan lage tabeller Transparent

Når du legger til et bakgrunnsbilde eller farge på et bord på websiden, er dens bakgrunn ugjennomsiktig som standard. Du kan endre gjennomsiktig nivå på bordet og la andre objekter for å vise gjennom. Ved å bruke Cascading Style Sheets (CSS) kode, kan du manipulere standard åpenhet som er brukt på objekter på websiden, som tabeller, bilder og sidens bakgrunn. Jo lavere tettheten nivå, jo mer gjennomsiktig blir det.

Bruksanvisning

1 Åpne HTML-filen du ønsker å endre i en teksteditor ved å velge "Fil" og "Open" fra verktøylinjen. Dobbeltklikk på filen i "Open" i dialogboksen for å laste den på siden din.

2 Finn den eksisterende HTML-koden for tabellen du vil gjøre gjennomsiktig. Hvis du bruker et bakgrunnsbilde, vil koden være lik:

<Table bakgrunn = "noen-image.gif">

<Tr> <td> Noen informasjon her </ td>

</ Td>

</ Table>

Hvis du bruker en bakgrunnsfarge, vil koden være lik:

<Table style = "background-color: red>

<Tr> <td> Noen informasjon her </ td>

</ Td>

</ Table>

3 Bytt ut den første linjen med kode ( "<tabell bakgrunn =" noen-image.gif ">") for å lage en gjennomsiktig bakgrunnsbilde med følgende:

<Table bakgrunn = "noen-image.gif" style = "opacity: 0.5; filter: alpha (opacity = 50)">

4 Bytt ut den første linjen med kode ( "<table style =" background-color: red> ") for å opprette en gjennomsiktig bakgrunnsfarge med følgende:

<Table style = "background-color: red; opacity: 0.5; filter: alpha (opacity = 50)">

5 Endre opacity nivået for gjennomsiktighet du vil angi. For å gjøre bordet enda mer gjennomsiktig, endre "opacity: 0.5; filter: alpha (opacity = 50)" til en lavere verdi, for eksempel:

"Opacity: 0.1; filter: alpha (opacity = 1,0)"

6 Velg "File" og "Save" fra verktøylinjen for å lagre oppdateringene.