Hvordan lage tekst vises i stadier i Powerpoint-presentasjoner

Når du leverer en presentasjon med Microsoft PowerPoint-lysbilder som visuelle hjelpemidler, kan du ikke ønsker at all teksten på et lysbilde skal vises når du viser lysbildet. I stedet kan du vil at teksten skal bygge ved gradvis å vises i etapper for å korrespondere med fortellingen som du leverer presentasjonen. Du kan gjøre teksten vises i etapper på en PowerPoint-lysbilde ved hjelp av animasjon funksjonen i PowerPoint.

Bruksanvisning

1 Start Microsoft PowerPoint. For eksempel klikke på "Start" og deretter "Alle programmer" og deretter "Microsoft Office" og deretter Microsoft Office PowerPoint. "

2 Opprett en ny presentasjon. For eksempel klikke på den runde knappen i øvre venstre hjørne, og klikk "Ny". Velg "Tom presentasjon."

3 Klikk "Layout" fra menylinjen og velg "Tittel og innhold." Skriv en tittel på lysbildet der det står "Klikk for å legge til tittel." Skriv inn punkter av tekst for lysbildet der det står "Klikk for å legge til tekst."

4 Klikk "Animasjoner" fra menyen og velg "Custom Animation" fra menylinjen. Klikk "Legg til effekt", velg "Inngang" og velg en effekt for hvordan du vil at teksten skal vises. For eksempel vil effekten "Fade" føre til at teksten i den neste fasen å falme i når du klikker på musen. Eksperimenter med forskjellige tekst effekter til du finner den du liker best.

5 Klikk "Slide Show" fra menyen og velg "From Beginning" fra menylinjen. Klikk for å gjøre teksten på lysbildet vises i etapper.