Hvordan lage Trekkspill piler for Microsoft Powerpoint

Hvordan lage Trekkspill piler for Microsoft Powerpoint


Når du utformer en presentasjon i Microsoft PowerPoint, er det en rekke elementer som kan hjelpe deg gjøre det interessant og enklere å følge. En sammenleggbar pil bøyer eller ser ut til å kaste seg tilbake til punkt til et annet sted i lysbildet. Du kan bruke disse pilene for å lage flytdiagrammer og sirkulære diagrammer i presentation.There er to raske måter å gjøre folding pil bilder i Microsoft PowerPoint.

Bruksanvisning

Bruke forhåndsautofigurer

1 Klikk "Sett inn" og deretter "Shapes" i hovedmenyen i Microsoft PowerPoint.

2 Bla ned til "Block Arrows" i rullegardinlisten.

3 Velg en av de "Curved Arrow" alternativer på listen. Disse 3-D piler fold over til venstre, høyre, topp eller bunn.

4 Klikk på lysbildet og dra musen ned og til høyre eller venstre for å lage folde pilen.

Lag din egen Arrow Folding

5 Klikk "Sett inn" og deretter "Shapes" i hovedmenyen.

6 Velg en grunnleggende rektangel fra "rektangler" -delen. Klikk og dra for å lage rektangelet bildet på lysbildet. Klikk "Shape Fyll" og deretter "Gradient" og til slutt "Linear Diagonal" på "Format" menyen over arbeidsområdet. Dette vil gi rektangelet en skygge bakgrunn.

7 Klikk på "Shapes" alternativet igjen på "Insert" -menyen. Velg "pil høyre" under "Block Arrow" -delen. Klikk og dra musen til å generere blokken pilen. Mens blokken pilen fortsatt er valgt, velger du "Shape Fyll" på hovedmenyen for å endre fargen hvis du vil. Sørg for at høyre-pilen forblir valgt.

8 Klikk på den grønne sirkelen over den valgte pilen bildet (som er roteringsverktøyet) og flytte den til høyre slik at det er på en 20 graders vinkel fra sin opprinnelige posisjon. Pilen skal peke nedover litt til høyre.

9 Linje opp øverst til venstre spissen av baksiden av blokken pilen med øvre venstre hjørne av rektangelet du opprettet i trinn 2. Du har nå inntrykk av en sammenleggbar pil. Hold nede "Ctrl" -tasten og klikk både på pilen og rektangel med musen. Høyreklikk utvalget, og velg "Group" for å kombinere de to objektene i en sammenleggbar pil.

Hint

  • Disse instruksjonene gjelder for Microsoft PowerPoint 2007.