Hvordan lage Utklipp fra digitale bilder

Hvordan lage Utklipp fra digitale bilder


Tar egne bilder med et digitalt kamera kan være en god måte å huske gode tider, men noen ganger kan det være lurt å bruke disse bildene i dokumenter eller presentasjoner. Ved å flytte bildene fra kameraet til harddisken på datamaskinen din, vil du kunne få tilgang til dem i forskjellige programmer. Ved å flytte dem til riktig mappe, kan du selv lage utklipp fra disse bildene for bruk i programmer som Microsoft Word.

Bruksanvisning

1 Koble det digitale kameraet til datamaskinen i den metoden du vanligvis bruker til å flytte bilder fra kameraet til datamaskinen. Dette gjøres vanligvis ved å koble en USB-ledning fra datamaskinen til kameraet og slå på kameraet. Kameraet skal fremstå som en enhet på datamaskinen, der du kan åpne den for å vise mappene.

2 Opprett en ny mappe å lagre dine digitale bilder. Dra bildene du ønsker å bruke som utklipp inn i denne nye mappen for å lagre dem på datamaskinen. Deretter fjerner kameraet fra datamaskinen ved å klikke på "Trygg fjerning av maskinvare" -knappen på oppgavelinjen.

3 Åpne "Program Files" -mappen på harddisken. Bla gjennom mappene på stasjonen og se etter det programmet du ønsker å bruke digitale bilder i. I dette eksemplet klikker Microsoft Word, men du kan bruke hvilken som helst tekst eller bilderedigeringsprogram som bruker utklipp.

4 Dra filene dine digitale bilder til utklippsmappen i mappene du har fått tilgang til programmet. Dette utklipp mappen er der filene utklipp lagres for programmet.

5 Åpne programmet og legge til utklipp som vanlig. I Microsoft Word, gjøres dette ved å klikke på "Insert" -knappen øverst på skjermen, etterfulgt av "Picture" og "Clip Art." Du vil se en liste over tilgjengelige utklipp, inkludert bildene du nettopp har lagt til. Klikk på et bilde for å legge det til dokumentet. Du vil også se en verktøylinje med redigeringsverktøy for å endre hvordan bildet ser ut, eller å beskjære det.