Hvordan lage utskriftsvennlig Konvolutter

Hvordan lage utskriftsvennlig Konvolutter


Flere alternativer finnes for å lage utskrivbare konvolutter. Du kan skrive ut på butikk-kjøpte konvolutter med mange populære programmer og skrivere. For å gjøre utradisjonell størrelser og håndverk stil konvolutter, se etter maler på nettet for å skrive ut, klippe ut og lime sammen. Noen nettsteder tilbyr maler for å laste ned til datamaskinen og deretter tilpasse med desktop publishing programmer. Det er mulig å lage utskrivbare konvolutter for kontor, personlige eller laging formål ved hjelp av en av flere metoder.

Bruksanvisning

1 Gjør utskrivbare konvolutter ved å bruke vanlig tekstbehandling og desktop publishing programmer, for eksempel Microsoft Word, for å skrive ut adresser og grafikk direkte på butikk-kjøpte konvolutter. Word tilbyr flere stiler og formater av konvolutter. Lag og lagre dem som maler for gjentatt bruk.

2 Finn Ordet konvolutt funksjon ved å velge å opprette et nytt dokument. Gå til høyre side menyen og velg "På min datamaskin" fra Maler-delen av menyen. En Wizard Konvolutt henhold brev og fakser guider deg gjennom å lage utskrivbare konvoluttene du trenger. Sørg for å ta hensyn til skriver retningslinjene i veiviseren konvolutt for riktig innsetting av størrelse og type konvolutt du har.

3 Bruk nettsteder som empapers.com å finne maler for å lage utskrivbare konvolutter du kutte ut, brett og lim eller tape sammen. Disse nettstedene tilbyr vanlig, undecorated maler som du laster ned til din datamaskin. Når lastet ned, tilpasse dem til å passe dine behov ved hjelp av desktop publishing program. Skriv ut malene på farget kartong og dekorer med scrapbooking materialer for en crafty tilnærming.

4 Bruk steder som Canon og amerikanske hilsener områder oppført på ressurser for å finne utskrivbare konvolutter for alle anledninger. De tilbyr konvolutt maler til å klippe og lime sammen forhåndstrykte med mange unike design for alle anledninger. Canon nettstedet tilbyr matchende saker maler for å gå sammen med konvoluttene, så vel. Konvoluttene på begge områdene er egnet for personlig eller forretningsbruk.

5 Bruk et nettsted som printpicnic.com å finne utskrivbare konvolutter. Printpicnic tilbyr et stort utvalg av gratis trykte prosjekter fra invitasjoner til kort. Mange av prosjektene gir gratis utskrivbare konvolutter å matche kortet eller invitasjonen. Bruk egen konvolutt kategoriene for å finne egnede konvolutter for dine behov.