Hvordan lage utskriftsvennlig kort fra iPhoto

Hvordan lage utskriftsvennlig kort fra iPhoto


Fremskritt i digital fotografering gir oss muligheter til å gjøre noen fantastiske ting. I stedet for å ta en filmrull til butikken for utvikling, tar vi vår kameraet hjemme og laste opp bildene vi tok på en datamaskin. Derfra kan vi velge hvilke bilder gjør den til en print versjon senere. Vi kan til og med få våre bilder som skrives ut fra en ekstern tjeneste som innlevere oss det ferdige produktet. Apple tilbyr en tjeneste gjennom deres programvare, iPhoto, som tillater oss å lage kort med egne bilder som kommer på vår dør kort tid etter bestilling dem. Følg denne fremgangsmåten for å lage din egen personlige kort med iPhoto.

Bruksanvisning

Lag ditt kort Layout

1 Åpne iPhoto og finne et bilde som du ønsker å bruke i et kort. I dette eksemplet vil vi lage en generell hilsen.

2 Velg bildet du har valgt, og klikk på "Card" -knappen nederst i iPhoto-vinduet.

3 I gratulasjonskort dialogboksen velger et tema som du ønsker å bruke. I dette tilfellet velger alternativet "Picture Card" og klikk "Velg". iPhoto bytter til kortet redigering vise som lar deg opprette egendefinerte tekst for kortet.

4 Klikk på "Sett inn tittel" område og skriv en tekst inn i feltet. For eksempel inn "Greetings!" i tittelfeltet. Skriv også inn noen generiske teksten i "Sett inn din informasjon her" område. For eksempel inn "Håper din familie har det bra."

Kjøp og skipet ditt kort

5 Når du er fornøyd med teksten du skrev inn i gratulasjonskort, klikk på "Kjøp Card" i nedre høyre side i iPhoto-vinduet.

6 I dialogboksen Order-kort, er det flere alternativer for å fullføre. Hvis du ikke har en konto hos Apple, ta deg tid til å gjøre det nå ved å klikke på "Account Info" og "Opprett konto".
Hvis du har en konto hos Apple, sørg for at du er logget på ved å klikke på "Account Info" og dobbeltsjekke informasjonen i skjemaet.

7 Etter signering i, sørg for å gå over alle alternativene for det nye kortet. Først angir mengden av kortene du ønsker skrevet ut i "Antall" -feltet. Standardverdien er en, men du kan bestille så mange du vil.

8 Etter å ha valgt en mengde, sørg for at den "Ship to" alternativet er riktig. Hvis det ikke er det, må du gjøre endringer i kontoen din ved å klikke på "Account Info".

9 Deretter må du velge et alternativ fra «Ship Via" -delen. De to alternativene som er oppført er "Standard" og "Express". Standard frakt koster mindre enn Express, men Express frakt sikrer kortet ditt kommer raskere.

10 Etter endt alternativene i dialogboksen Bestill Card, gjennom Total og klikk på "Kjøp nå". iPhoto sender informasjonen til Apple, og du vil motta en kvittering på e-post kort tid fra Apple bekrefter kjøpet.

Hint

  • Du kan endre tema på kortet ditt når som helst ved å klikke på "Temaer" -knappen under din nåværende kort design området.
  • Du kan velge en hvit eller svart bakgrunnsfarge ved å klikke på "Bakgrunn" -knappen under kortdesign området.
  • I enkelte kort temaer, kan du endre design på kortet ved å klikke på "Design" -knappen.
  • Du kan velge en orientering for kortet ditt ved å klikke på "Horisontal" eller "Vertical" alternativer i Orientering valgboksen.
  • Du kan justere innstillingene for bilde i kortet ved å klikke på bildet og klikke på "Juster" -knappen. Dette gjør at du kan zoome inn eller ut på bildet.
  • Du kan endre skrifttyper og skriftstørrelser av teksten i kortet ved å klikke på "Settings" -knappen.