Hvordan lage Vector Julepynt i Illustrator

Hvordan lage Vector Julepynt i Illustrator


Det er mange forskjellige stiler av julepynt, men den grunnleggende ball ornament er den beste til å begynne med når du & # 039; re lære å illustrere dem. Når du mestrer ball ornament, vil du kunne få mer kreativ med design. Denne illustrasjonen kan brukes til julefestinvitasjoner, julekort, dekorasjoner, grafikk for nettverkssider og e blasts. Farger, former og størrelser er alle tilpasses til din smak. Du kan også lage et helt sett å sette på vektor juletreet!

Bruksanvisning

1 Hvordan lage Vector Julepynt i Illustrator


Start med å lage en sirkel i hvilken farge du & # 039; d liker ornament å være. Etablere fargeinnstillingen som fyll og ingen disposisjon.

2 Hvordan lage Vector Julepynt i Illustrator


Med firkantet form verktøy, skape toppen av ornament. Det skal mest sannsynlig være gull eller sølv, men du kan også gjøre det samme farge som din ornament.

3 Hvordan lage Vector Julepynt i Illustrator


Med sirkelverktøyet, opprette en base for toppen av ornament. Hvis du ikke & # 039; t få det perfekt første gang, flytte den rundt eller skalere det å gjøre det passer der du & # 039; d liker.

4 Hvordan lage Vector Julepynt i Illustrator


Med sirkelverktøyet, lage løkken som ville henge fra et juletre. Pass på at dette laget har en disposisjon og ikke fyll.

5 Hvordan lage Vector Julepynt i Illustrator


Gjør et høydepunkt med sirkelverktøyet. Høydepunktet skal være hvit eller svært lys. Du må flytte den og vinkle den slik at det ser ut som på bildet i eksempelet.

6 Hvordan lage Vector Julepynt i Illustrator


For å skape en mer kompleks ornament, bruker den forrige ornament som et eksempel. Du kan kopiere og lime inn denne første delen, og starter med et torg i en annen farge. I "objekt, arrangere," flytte denne delen til baksiden.

7 Hvordan lage Vector Julepynt i Illustrator


Med oval verktøy, lage en eggformet form koblet til firkantet form du nettopp laget. Dette vil også være i samme farge som torget.

8 Hvordan lage Vector Julepynt i Illustrator


Lag en figur med pennen verktøy som ligner på formen i eksempelet bildet. Dette bør også være den samme farge som de to siste figurer.

9 Hvordan lage Vector Julepynt i Illustrator


Velg den formen du nettopp laget. Kopier og lim på plass. Gå til "Object, Transform, Reflect." Dette bør reflektere vertikalt. Nå har du den komplette ornament bygget.

10 Hvordan lage Vector Julepynt i Illustrator


Etablere høydepunkter på den nederste delen av de mer komplekse ornament ved å lage en sirkel som er lik høydepunktet på ballen ornament. Dette bør også være en hvit eller en veldig lys farge.

11 Hvordan lage Vector Julepynt i Illustrator


Følg den første lille høydepunkt med to påfølgende små på begge sirkulære former, som i eksempelet bildet.