Hvordan lage Vegginnlegg på en Facebook-side

Du kan alltid gjøre vegg innlegg på Facebook-sider du eie og forvalte. Den primære hensikten med veggen innlegg på en side du operere er å dele informasjon med sidens fans. Page administratorer kan imidlertid konfigurere sine sider slik at andre brukere ikke kan legge inn lenker, meldinger, bilder eller videoer på den bestemte siden veggen. Derfor du kan eller ikke kan være i stand til å legge et innlegg på veggen en Facebook-side som du ikke operere. Hvis administrere tillater veggen innlegg, men du kan enkelt legge til en vegg post til en Facebook-side som du ikke kjøre.

Bruksanvisning

Å gjøre en Wall Post på en Facebook-side Eier

1 Logg inn på Facebook. Klikk på "Account" og deretter "Bruk Facebook som siden." Velg siden du administrere som du ønsker å lage en vegg innlegg.

2 Klikk på den aktuelle linken under "Status", rett over "Hva tenker du på?" eske. Valgene er "Status", "Bilde", "Link", "Video" og "Spørsmål".

3 Skriv inn ønsket veggen innlegg, legge til koblingen, eller laste opp video eller bilder. Klikk "Del" for å lage vegg innlegg.

Å gjøre en Wall Post på en tredjeparts Facebook-side

4 Besøk Facebook og logg på. Åpne Facebook-side URL, eller søke etter siden i øverste navigasjonssøkeboksen.

5 Klikk "Wall" på venstre sidebar å få tilgang til sidens vegg. Noen sider har standarddestinasjonssiden konfigurert til å ta brukerne til en annen del av Facebook-side.

6 Klikk på "Skriv noe" boksen og skriv meldingen du ønsker å legge ut på veggen. Hvis "Link", "foto" eller "Video" alternativet er tilgjengelig, klikker du riktig kobling og legge inn nettadressen eller last opp ditt bilde eller video. Klikk på "Del".

Hint

  • Hvis siden administratoren ikke tillater offentlig veggen innlegg, vil du ikke se "Skriv noe" post-boksen.