Hvordan lage Viral Video

January 11 by admin

Hvordan lage Viral Videos. Virale videoer er videoklipp som er opprettet av nettbrukere og deretter lagt ut på Internett. Den mest kjente nettstedet som er vert for virale videoer er YouTube. Hvis du ønsker å lage din egen viral video for massene, følger du disse trinnene.

Bruksanvisning

1 Tenk på en idé for videoen. Finn ut om du ønsker å gjøre en morsom video, en skisse, eller vise frem dine danseferdigheter. Planlegg videoen før du begynner innspillingen.

2 Få en videoområdet klar. Sett opp noen rekvisitter eller henvise til noen venner som du setter i videoen i sine startposisjoner.

3 Bruk en enhet for å fange video. Webkameraer, digitale kameraer og mobiltelefoner kan brukes til å spille inn digitale filmer.

4 Last opp videoen på din datamaskin. Mange bruker iMovie eller Windows Movie Maker.

5 Sett video på et nettsted for å gjøre det gå viral. Du må bla gjennom filene for å laste opp video på et nettsted, for eksempel YouTube.

6 Rediger viral video etter at den er lastet opp. Du kan legge til tekster, tittel og varsle venner som du har en ny viral video.

Hint

  • Du bør alltid holde materialet på viral video hensiktsmessig. Du ønsker ikke en racy eller eksplisitte videoer for å hjemsøke deg senere.
  • Du må sørge for at videoen er i et gyldig filformat før det går viral. Vanligvis aksepterte filformater inkluderer WMV, AVI, MOV, og MPG.
  • Hvis du vil ha en masse folk å se på viral video, holde det kort og annonsere det så mye som mulig.

Related Articles