Hvordan lage virtuelle rom i et nettsted

Hvordan lage virtuelle rom i et nettsted


Med bruk av Second Life, Gaia og andre nettsamfunn der du kan bokstavelig talt leve et nytt liv i din egen virtuelle verden, er mange mennesker som ønsker å skape virtuelle rom for sine nettsteder, som vil gjøre dem mer interaktivt med sine besøkende. Det finnes noen alternativer til å opprette virtuelle rom som du kan sette på ditt nettsted. Den beste, som er gratis, er Vivaty. Her er hvordan å lage virtuelle rom i en nettside.

Bruksanvisning

1 Gå til www.vivaty.com og velg "Launch Vivaty" fra menyen til høyre. Dette vil ta deg til en skjerm som vil hjelpe deg å laste ned programvaren. Du kan få en bar på toppen av skjermen som spør om du er sikker på at du ønsker å gjøre dette. Programvaren er spyware, gratis og trygg og bare kjører i nettleseren eller på ditt nettsted.

2 Registrere. Sørg for at du registrerer deg-dette vil gi en mulighet til å velge en avatar, og har din egen scene. Din avatar og scene kommer med en haug med gratis ting som du deretter kan tilpasse, inkludert klær for din avatar og ting for scenen. Du tilpasse og endre din avatar ved å klikke på "My Stuff" på menyen nederst på skjermen. Det vil være en Avatars knappen for å endre din. Dessuten vil dette vise deg alt du har i scene, og du kan handle for andre ting, flere av dem er gratis. Selv om de ikke er det, er du begavet med et visst antall poeng når du registrerer deg som du kan bruke til å kjøpe ting. Også, når du besøker scener, tjener du flere poeng.

3 Tilpass scenen ved å kjøpe ting du ønsker det og velge de tingene, som er gratis, så vel. Du kan redigere farger og flytte objekter rundt i scenen din ved å klikke på det lille ikonet nederst menyen som har en stor utstyr og en liten gear. Dette vil få opp redigeringsmenyen, en lang bar som dukker opp på venstre som lar deg utføre redigerings handlinger.

4 Klikk på "Del" på menylinjen nederst og deretter "Embed". Dette vil tillate deg å kopiere og lime inn koden for det virtuelle rommet på din nettside, blogg eller Facebook-side. For å legge til mer enn ett virtuelt rom til nettstedet ditt, er å besøke andre scener du liker og deretter dele dem som du gjorde med din egen.

Hint

  • Butikk og legge til andre klær til avataren din og dine scene.Invite dine venner til å besøke den virtuelle plass på website.If du står fast, klikker du bare på Esc-knappen, og dette vil ta deg ut av uansett hvor du er stuck.Right klikk på avataren å endre hennes humør eller hennes handlinger. For eksempel, hvis du er i en av danseklubber, kan du høyreklikke på avataren og gjøre ham danse, eller ikke danse, så du will.Add dine favoritt YouTube-videoer til storskjerm. Det vil spille dem i hvilken rekkefølge du har them.Add dine favoritt Flickr-bildene til lysbilde på veggen.
  • Vær forsiktig når du bruker musen til å flytte avataren rundt, fordi du kan ende opp i en gråsone som er vanskelig å komme seg ut of.Vivaty sannsynligvis ikke vil fungere dersom du bare har oppringt Internett-tilkobling fordi selv på høy hastighet det kan noen ganger fryse opp.