Hvordan lage Visio Symboler

April 15 by admin

Hvordan lage Visio Symboler


Microsoft Visio er en tegning og diagramprogramvarepakke for Windows som inneholder en rekke forhåndstegnede figurer og bildeelementer som kan dras og slippes på en illustrasjon, ifølge Free Dictionary. Alle forretninger, en D & B selskap, legger til at Visio gjenkjenner de måtene som symboler samhandle med sine omgivelser, og hvert symbol, eller "SmartShape," skapt ved hjelp av Visio kan programmeres til å oppføre seg på en bestemt måte som det flyttes eller re-sized. Du kan lage dine egne figurer og symboler og holde en kompleks diagram riktig tilkoblet som deler av det er omorganisert ved hjelp av den innebygde Visio funksjonalitet.

Bruksanvisning

1 Åpne Microsoft Visio-programmet som allerede er installert på din PC. Klikk på Windows-ikonet eller "Start" -knappen, gå til "Alle programmer" eller "Programmer", avhengig av Windows-operativsystemet du bruker, og dobbeltklikk på "Microsoft Visio" eller bare å dobbeltklikke på Microsoft Visio snarveisikonet på skrivebordet.

2 Opprett en ny Visio sjablong for å holde symbolet du oppretter. Gå til "Fil" i hovedmenyen verktøylinjen, klikk på "Shapes" og deretter "Ny Stencil." Velg panelet du vil se i formene med en tittel som "Stencil 1." Bytt til redigerbar modus hvis sjablongen er i "Read-only" modus ved å høyreklikke på sjablongen tittellinjen og velge "Edit Stencil." Klikk "Lagre som" for å endre sjablongen navn. Visio vil be deg om å lagre sjablong i "Mine dokumenter" eller "Mine figurer» som standard. Pass på sjablongen ikonet i sjablongen bar har et rødt merke på det som indikerer sjablongen er i "redigerbare" modus.

3 Opprett en ny Visio form eller Master. Høyreklikk på sjablongen vinduet og velg "New Master." Angi egenskapene til symbolet du ønsker å opprette i pop-up dialogboksen som åpnes. Klikk "OK" når du er ferdig. Du kan bare inneholde navnet på symbolet og la de andre egenskapene alene som en start. En tom Visio form ikon vises i sjablongen.

4 Høyreklikk på "Ny form", pek på "Edit Master" og deretter "Edit Master Shape" for å lage en tilpasset form eller symbol akkurat som du ville skape en figur i en vanlig tegning side ved å tegne formen med tegneverktøy, ved hjelp av figurer fra ulike stensiler eller lime et objekt fra et annet program i grensesnittet som åpnes.

5 Lukk definerte tegnevindu. Klikk på Windows dokumentet "X" -knappen og velg "Ja" når du blir bedt om å oppdatere tilpasset form.

6 Høyreklikk på sjablongen tittellinjen og velg "Lagre" for å lagre endringene.

Hint

  • Microsoft leverer Visio mester figurer som er opphavsrettslig beskyttet. Du kan ikke selge eller distribuere originale eller modifiserte Visio mester former, men du kan endre, kopiere og omorganisere dem for eget bruk og distribuere tegninger som inneholder dem.

Related Articles