Hvordan lage Wedding Design Borders

Hvordan lage Wedding Design Borders


Bryllup kan være svært dyrt. En måte å spare penger er å lage ditt eget bryllup skrivesaker. Det er mulig å spare hundrevis av dollar på dette elementet. Foruten å spare penger, lage dine egne bryllup motiv grenser fremhever din kreativitet og personlighet. Når du har opprettet ditt eget bryllup utforming grensen kan du bruke det til invitasjoner, programmer og takkekort.

Bruksanvisning

1 Åpne bildet i et bilderedigeringsprogram ved å klikke på "File" og deretter "Open". Du bør velge et bilde som er omtrent samme størrelse som prosjektet element. For eksempel kan du lage et takkekort ved å brette en halv-ark med kartong i to og deretter skrive ut på akkurat den fronten, som skal være 5 1/2 inches med 4 1/4 inches.

2 Resize bilde for å matche størrelsen på det ferdige prosjektet. For eksempel, er et program som regel en halv-ark som måler 5 1/2 inches av 8 1/2 inches.

3 Hvordan lage Wedding Design Borders

Former kan være alt du kan forestille deg, eller opprett.

Lag en form for å plassere på toppen av endret størrelse bilde som er omtrent en tomme mindre på alle sider. Formen ville måle 3 1/2 inches med 6 1/2 inches for programmet. Formen kan være alt fra standard rektangel til en oval eller et hjerte.

4 Fyll formen med hvit eller en annen farge etter eget valg. Du vil kanskje bruke pipetteverktøyet til å velge en farge fra bildet for å bruke som figurens fyllfarge. Lagre bildet ved å klikke på "File" og deretter "Lagre".

5 Sett åpenhet av formen til ca 50 prosent hvis du ønsker noe av bakgrunnen for å vise gjennom. Klikk "Fil" og deretter "Lagre som" og endre navn på denne filen for å skille den fra den foregående bilde.

6 Skriv ut testbilder av begge filene på vanlig papir først for å se hvilken du liker bedre. Deretter må du gjøre en siste test på dyrere kartong eller pergament papir.

Hint

  • Foruten invitasjoner, programmer og takkekort, vurdere å utvide din design for å inkludere favorisere tags, bordkort og svarkort.
  • Kontroller at skriveren kan håndtere kartong før du prøver å skrive ut med den, eller du kan skade skriveren.