Hvordan lage Windows ikke gå inn i hvilemodus

Hvordan lage Windows ikke gå inn i hvilemodus


Microsoft Windows er det mest brukte operativsystem for datamaskiner internasjonalt. Hvilemodus er en strømsparende innstillingen brukes av Windows som sparer åpne programmer og dokumenter mens du slår av majoriteten av datamaskinens aktivitet for å bevare energi. Som standard er datamaskiner som kjører Windows satt til å gå inn i hvilemodus etter en viss periode med inaktivitet. Dessverre er ikke dette utgjøre nedlastinger eller installasjoner som kan oppstå når en bruker skritt fra datamaskinen. Av denne grunn er det noen ganger nødvendig for å hindre Windows fra å gå inn i hvilemodus.

Bruksanvisning

1 Trykk på startmenyknappen og velg "Control Panel".

2 Velg "Strømalternativer".

3 Velg "Endre planinnstillinger" under din aktivert strømplanen.

4 Velg "Aldri" fra rullegardinmenyen ved siden av "Sett maskinen i dvale" alternativet. Gjør det samme for både "On batteri" og "Koblet til" alternativer for å sikre går ikke maskinen i dvale uavhengig av strømkilden.

5 Trykk på "Lagre endringer" -knappen. Datamaskinen er nå forhindret fra å komme inn i hvilemodus.

Hint

  • Noen Windows-brukere foretrekker å deaktivere dvalemodus via bruk av programmer som Insomnia.
  • Deaktivering Hvilemodus kan være svært drenering på din laptop-batteri.
  • Hvis den bærbare datamaskinen kjører på batteristrøm, vil det slå seg av når batteriet er utladet uansett om dvalemodus er deaktivert. Sørg for å lagre alle viktige dokumenter før ein går vekk fra datamaskinen.