Hvordan lage WinTV-GO Arbeid med Vista Media Center IR-fjernkontroll

Den WinTV-Go-kort kan installeres i en hvilken som helst Windows Vista Media Center desktop system for å gi en analog tilkobling for å vise utdataene fra antenne, kabel eller satellitt-forbindelse. Den medfølgende programvaren installasjons CD vil installere WinTV program, drivere for WinTV-Go-kort og driveren for Media Center IR-fjernkontroll. Med fjernkontrollen kan du styre WinTV-programmet på samme måte som du ville en TV, i stedet for å bruke musen eller tastaturet. En bestemt prosedyre er påkrevd første gang du bruker fjernkontrollen til å kalibrere det riktig.

Bruksanvisning

1 Slå av datamaskinen etter å ha kjørt den medfølgende setup CD. Programmet vil automatisk installere all nødvendig programvare.

2 Plugg "IR mottaker kabel" i WinTV-Go.

3 Plasser "IR-mottaker", som ligger i den andre enden av kabelen, på et flatt underlag. Mottakeren må være innenfor siktlinje av området med fjernkontrollen. Hvis det ikke er fri sikt mellom mottakeren og fjernkontrollen, vil fjernkontrollen ikke fungerer.

4 Slå på datamaskinen. Windows Vista Media Center vil automatisk oppdage IR-mottakeren og vise en melding om funnet maskinvare. Når Windows er ferdig med automatisk konfigurasjon, vil WinTV Remote-ikonet vises i nedre venstre hjørne av skjermen, ved siden av klokken. Fjern vil nå kontrollere WinTV-programmet.