Hvordan lage Xanga utforminger for Free

Xanga er et nettsted som lar sine brukere til å poste blogger og samhandle med hverandre gjennom bloggen ringer, kommentarer og kudos. Selv om Xanga tilbyr et bredt utvalg av pre-laget maler, noen ganger er dette ikke nok til å tilfredsstille de som ønsker mer unik design. Xanga tillater brukere å justere oppsettet til sin smak, uten tredjepartsverktøy og nedlastinger.

Bruksanvisning

1 Naviger til Xanga nettstedet. På Xanga hjemmesiden, klikk på "Bli medlem". Opprett et brukernavn, passord, skriv inn din e-post, fødselsdato og fullføre captcha. Les Xanga Vilkår for bruk og klikk i boksen for å godta dem. Klikk på "Opprett konto". Hvis du allerede har en Xanga konto, logger du deg inn med brukernavn og passord.

2 Velg en grunnleggende tema (dette vil kun være midlertidig) og lage en velkomst innlegg. Klikk "Fortsett". På kontrollpanelet siden, bla nedover og finn "din side". Under menyen, velg "Edit Theme". På redaktøren, klikk på "remikse Theme".

3 Under "Remix," klikk "Oppsett". Velg et oppsett ved å klikke på et av miniatyr oppsett. Velg en bakgrunnsfarge ved å klikke den hvite boksen ved siden av "Bakgrunn" og velge farge fra paletten. For å legge til et bilde som bakgrunn, klikk på "Legg til et bilde" og laste opp et bilde. Velg posisjon for din bakgrunn og sjekke "Fixed" boksen hvis du vil at bakgrunnen for å bli satt som leseren ruller. Velg om du vil at bakgrunnen for å gjenta.

4 Klikk på "Områder". Klikk boksene innsiden av miniatyr å endre bakgrunnen på hver seksjon. Skriv inn dine egne CSS (Cascading Style Sheet) inn i "CSS" området hvis du er kjent med CSS og HTML.

5 Fortsett å endre oppsettet til din smak i "Side", "Header", "Hoved", "Maincontent," "Side 1" og "bunntekst". Velg hvilke bokser appellerer til utformingen av layout ( "vise alle tomme områder», «skjule alle moduler", "bla panel", "tett panel").

6 Klikk "Lagre" når du har forskjøvet layout til din smak og begynne oppslaget i Xanga weblogg.

Hint

  • Ikke bruk lyse bakgrunner med lys tekst eller mørke bakgrunner med mørke tekster. Dette vil gjøre bloggen din uleselig.
  • Prøv å unngå ekstremt lyse bakgrunner (f.eks neon gul, oransje, rød) eller bevegelige bakgrunner; de kan være vanskelig på betrakterens øyne.