Hvordan lagre bilder Photoshop GIF for bruk i Excel

Legge bilder til Excel-regneark gir arbeidet en liten visuell teft, men mulighetene for å redigere bildene dine er sterkt begrenset i regnearkprogram. Heldigvis kan du lage vakre grafikk i Adobe Photoshop og enkelt lagre dem i GIF-format for bruk i Excel.

Bruksanvisning

1 Opprett eller åpne Photoshop-bildet du ønsker å lagre som GIF.

2 Gå til "Fil" -menyen og velg "Lagre som".

3 Klikk på rullegardinpilen for "Format" -feltet og velg "Compuserve GIF."

4 Sett konverteringsalternativene i "Begrensede farger" i dialogboksen. Dette vinduet vises bare hvis dokumentet fargemodus er RGB. Sjekk "Preview" boksen for å se konverteringene du søker før du forplikter deg til dem, og klikk deretter "OK".

5 Velg en rad for at filen i den neste dialogboksen. Velge "Normal" vil vise bildet i en leser bare når filen er ferdig nedlastet. Velge "Interlaced" viser et bilde med lav oppløsning i en nettleser som nedlasting av filer. Excel vil hedre en av disse innstillingene hvis du lagrer arbeidsboken som en webside.

6 Klikk "OK" for å lagre filen. Nå kan du sette inn GIF bildet i Excel.

Hint

  • Photoshop kan bare lagre 8 bits RGB, Begrensede farger, gråtoner eller Bitmap dokumenter direkte inn i GIF-format. Hvis bildet ikke er i et av disse formatene, gå til "Image" menyen og sveve over "modus" for å få tilgang til fargemodus fly ut meny der du kan velge en kompatibel modus.