Hvordan Lagre musikk på en Quicktime Player Som en MP3

Hvordan Lagre musikk på en Quicktime Player Som en MP3


MP3 lydformat har blitt en standard for å lytte til musikk på datamaskiner og mobile enheter som iPod. Det er mye musikk tilgjengelig for å lytte til det som er i en rekke ulike lydformater. Lagre musikkfiler i MP3-formatet er den beste måten å sikre kompatibilitet med alle spillerne som musikk kan høres på. Musikkfiler i andre lydformater kan lagres i MP3 raskt og effektivt ved hjelp av Apples gratis Quicktime Player, hjulpet av Apples gratis iTunes-programvaren. Begge programmene fungerer på en lignende måte på Mac og Windows-baserte datamaskiner.

Bruksanvisning

1 Last ned og installere gratis Mac eller Windows-basert datamaskin versjon av Quicktime Player-programvaren fra Apple nettstedet til skrivebordet på datamaskinen (se lenke i Resources). Gå tilbake til Apple hjemmeside og laste ned og installere Mac eller Windows-basert av iTunes (se lenke i Resources).

2 Kjør Quicktime Player. Gå til "File", "Open file" og naviger til lydfil på datamaskinens harddisk i vinduet som vises. Uthev lydfilen med musen. Trykk på "Open" knappen nederst til høyre i vinduet for å laste lydfilen og lukke vinduet.

3 Gå til "File", "Lagre som" og navnet på lydfilen i åpen -kolonnen øverst i vinduet som vises. Trykk "Lagre" for å lagre lydfilen til harddisken på datamaskinen. Avslutt Quicktime Player.

4 Kjør iTunes. Gå til "iTunes", "Innstillinger" og klikk på "General fanen". Klikk på "Import Settings" for å få opp et nytt vindu. Klikk på "MP3 Encoder" i rullegardinmenyen ved siden av "Import Bruke". Klikk på "høyere kvalitet" i rullegardinmenyen ved siden av "Innstillinger", som er under "Import Bruke". Trykk på "OK" -knappen for å lukke vinduet. Trykk på "OK" -knappen for å lukke "Alternativer" vinduet.

5 Dra lydfilen fra harddisken på datamaskinen til øvre venstre hjørne av iTunes-programvinduet. Lydfilen er nå lagret i iTunes-biblioteket på datamaskinen harddisken som en MP3 fil ved bruk av iTunes og Quicktime Player.

Hint

  • Andre programmer kan påvirke konverteringsprosessen, så bare ha Quicktime Pro og iTunes kjører når du konverterer filer.
  • Kopibeskyttede lydfiler kan ikke konverteres til MP3 lydformat.