Hvordan Lagre Web-adresser

Hvordan Lagre Web-adresser


Noen ganger finne nettsteder på Internett kan være en langvarig prosess. Hvis du lander på en vil du sannsynligvis gå igjen, er det mer praktisk å lagre webadressen heller enn å starte et nytt søk. Lagre en web-adresse er et spørsmål om noen få museklikk.

bruksanvisning

1 Åpne Internet Explorer. Søk, eller skriv inn nettadressen du ønsker å lagre og gå til den siden.

2 Klikk på knappen for "Legg til i favoritter." Dette ser ut som en liten + ved siden av en stjerne. Velg fra menyen, "Legg til i favoritter."

3 En ny boks meny dukker opp. Velg navnet som skal vises for web-adresse. Områdets standardnavnet vil vises i en skyggelagt boks. Du har også muligheten til å endre det.

4 En mappe for lagring av web-adressen vil vises under navnet i boksen merket "Create In." Klikk på knappen for "Ny mappe" og opprette en ny mappe for lagring av web-adresse.

5 Klikk på "Legg til" når du har gjort hele innstillingen og navngi eventuelle endringer. Din web-adresse er nå lagret. For å finne den igjen, klikker du bare på "Favoritter" -knappen (stjernen). Listen over mapper vil åpne opp. Åpne riktig mappe. Klikk på navnet du brukte for web-adresse. Det er så enkelt.