Hvordan Lagre YouTube-sendinger på Windows Media

Filmer som kringkastes på YouTube er kjent som "streaming" video. For å lagre disse filene til datamaskinen din i Windows Media Player-biblioteket, må du bruke programvare eller et nettsted som lar deg laste ned sendingen til harddisken først. Heldigvis kan du vanligvis bruker disse gratis.

Bruksanvisning

1 Bruk konvertere filer nettsted (se Resources) for ett alternativ. Klikk på alternativet for nedlasting fra et nettsted, og velg "WMV" som output formatet du ønsker. Dette er formatet for Windows Media Player. Kopier og lim inn adressen i tekstboksen nedlastingsalternativet Etter å ha klikket på "Konverter" -knappen kan du kan bruke linken som ser ut til å laste ned video til datamaskinen din ved siden av.

2 Last ned og installer programvare som YouTube Downloader (se Resources). Programmet limer automatisk noen YouTube-postadressen du kopierer rett inn i sin tekstboksen. Klikk på nedlastingsknappen for å laste ned den opprinnelige filen, velger du konvertere alternativet, velg "WMV" som Output Format, og klikk på knappen igjen for å ende opp med en WMV versjon av filmen.

3 Prøv Zamzar (se Resources) for et annet nettsted alternativ. Dette området vil også tillate deg å lime inn YouTube-adressen og velg "WMV" som det formatet du ønsker. Klikk på knappen for å starte konverteringen og det vil sende filen til en e-postadresse av ditt valg.