Hvordan Lås Excel arbeidsbøker

Hvordan Lås Excel arbeidsbøker


Excel-arbeidsbøker inneholder ofte viktige data, for eksempel budsjetter, salgstall eller klient og ansatt databaser. Selv om du kanskje ønsker å tillate ansatte å ha tilgang til disse arbeidsbøker, er det sannsynligvis avgjørende at disse dataene ikke endres, enten ved et uhell eller med vilje. Heldigvis gir Excel verktøy som lar deg låse hele arbeidsboken. Verktøyene kan brukes til å beskytte arbeidsboken fra å bli slettet eller endret, og for å beskytte vindusstørrelsen. Du kan også legge til et passord slik at beskyttelsen ikke kan fjernes.

Bruksanvisning

1 Gå til "Verktøy" -menyen i Excel 2003, for å "Protection" og punkt klikk "Beskytt arbeidsbok." I Excel 2007, gå til "Review" og klikk "Beskytt arbeidsbok."

2 Hvordan Lås Excel arbeidsbøker


Beskytt arbeidsbok vinduet slik at det ikke kan bli re-størrelse eller flyttes. Velg "Windows" boksen.

3 Hvordan Lås Excel arbeidsbøker


Beskytt strukturen i arbeidsboken, slik at den ikke kan flyttes, slettes skjult eller omdøpt ved å velge "Structure" boksen.

4 Hvordan Lås Excel arbeidsbøker


Legg inn et passord i "Passord" boksen for å forby brukere fra å fjerne "Structure" eller "Windows" beskyttelse. Klikk "OK" og taste inn passordet når du blir bedt.

5 Hvordan Lås Excel arbeidsbøker


Krev passord for å åpne og / eller endre arbeidsboken. Klikk på "Office-knappen" i Excel 2007 eller "File" i Excel 2003 eller tidligere, og velg "Lagre som". Klikk "Verktøy" på "Lagre som" i dialogboksen, og velg deretter "Innstillinger." Skriv inn et passord i "Passord for åpning", "Passord for endring" eller begge, og klikk "OK."