Hvordan Last Footage Med Adobe After Effects

I denne artikkelen vil du lære hvordan du kan laste opptakene med Adobe After Effects. Det vil være ganger når du ønsker å erstatte en tekstur eller et objekt i prosjektet. Men hva om du brukte tekstur dusinvis av ganger gjennom prosjektet? Du ønsker ikke å måtte gå gjennom og erstatte hver enkelt forekomst av filen. Løsningen er å laste inn opptakene med "erstatte opptakene" kommandoen i Adobe After Effects. Dette er en enkel teknikk som kan spare deg for mye tid, muligens timer for et svært stort prosjekt.

Bruksanvisning

1 Finn en fil i prosjektet som du ønsker å erstatte. Ideelt sett er du ute etter en fil som du har brukt i flere tilfeller gjennom hele prosjektet og ønsker å erstatte hver enkelt forekomst raskt og enkelt.

2 Høyreklikk på filen du ønsker å erstatte og velg "Erstatt opptakene med filen." En pop-up vindu vil vises.

3 Velg den nye filen du ønsker å erstatte den opprinnelige filen med. Du kan velge hvilken som helst type grafikkfil som støttes av Adobe After Effects.

4 Klikk "Open". Den opprinnelige filen vil nå bli erstattet med den nye filen. Alle forekomster av den opprinnelige filen vil bli erstattet.

5 Gjenta denne prosessen for eventuelle andre filer du ønsker å erstatte. Husk at du kan erstatte ikke bare grafikkfiler som JPEG, men du kan også erstatte en hel Photoshop-fil (.psd). Denne kommandoen vil fungere for alle typer filer i prosjektet. Det er det! Du vet nå hvordan å laste opptakene i Adobe After Effects med en enkelt kommando!