Hvordan Last ned gratis Norton fra Comcast

Hvis du er bekymret for virus å gjøre sin vei inn på datamaskinen, eller om barnas sikkerhet mens de surfer på Internett, installere en robust sikkerhetspakke på datamaskinen, kan bidra til å lindre frykten. Heldigvis, hvis du er en xfinity abonnent, som er Comcast nye merkenavn for sin kabel divisjon, trenger du ikke engang å betale en krone for å beskytte datamaskinen mot slike trusler. Inkludert i abonnementet xfinity er en lisens til å laste ned og bruke den nyeste versjonen av Norton Security Suite, som du kan installere fra selskapets hjemmeside.

Bruksanvisning

1 Avinstallere noen anti-virus eller sikkerhetspakke som er installert på datamaskinen.

2 Åpne nettleseren og gå til "beskyttelse for PC" side på xfinity hjemmeside (lenke i Resources). Klikk på "Get It Now" -knappen.

3 Skriv inn din Comcast.net e-postadresse og passord, og klikk på "Logg inn".

4 Klikk på "Start Last ned". Når datamaskinen har lastet ned filen, dobbeltklikker du på den for å kjøre den og begynne å installere Norton Security Suite. På dette punktet, hvis du tidligere har installert den frie versjonen av McAfee Security Suite som xfinity brukes til å gi til sine kunder, Norton Installasjonsprogrammet vil automatisk avinstallere det programmet og starte datamaskinen på nytt.

5 Velg "OK" og klikk på "Godta og installer" etter å ha lest vilkårene og betingelsene. Norton Security Suite vil nå installere seg på datamaskinen.

Hint

  • Alternativt kan du også laste ned hele Constant Guard suite fra xfinity, som automatisk inkluderer fullversjonen av Norton Security Suite, sammen med andre programmer som Family Sense and Identity Guard.