Hvordan laste ned Bearshare til iTunes

Hvordan laste ned Bearshare til iTunes


Den Bearshare fildelingsprogram lar deg laste ned premium musikk som kan spilles på datamaskinen, men ikke i iTunes på grunn av opphavsrettsbeskyttelse på sanger som inneholder den beskyttede Windows Media Audio (WMA) format. Ifølge den offisielle Bearshare nettsted, kan du komme rundt dette kompatibilitetsproblem ved først å brenne WMA-sanger på en CD og deretter importere CD i iTunes-programmet på datamaskinen. Under importeringsprosessen, blir sporene omgjort til en iTunes-kompatibel lydfil og lagres i musikk delen av programmet.

Bruksanvisning

1 Åpne Bearshare program på datamaskinen, og klikk på "+ Ny spilleliste" -knappen på programmets sidepanelet.

2 Lag et navn på spillelisten, og trykk "Enter" for å lagre spillelisten. Klikk på "My Library" -fanen i Bearshare sidepanelet og dra og slipp WMA sanger fra biblioteket til den nylig opprettet spillelisten.

3 Trykk på knappen på datamaskinens CD-stasjonen for å åpne plateskuffen. Sett en tom CD-R i skuffen med etikettsiden opp, og skyv skuffen inn for å laste inn platen i datamaskinen.

4 Klikk på spillelisten i sidepanelet, velger du rullegardinmenyen ved siden av "Burn" og klikk "Audio CD". Klikk på "Burn" knappen for å lage lyd-CD.

5 Åpne iTunes-programmet på datamaskinen din og klikk på "Audio CD" -fanen i iTunes 'kildepanelet.

6 Klikk på "Importer CD" knappen i iTunes-vinduet, eller klikk "Ja" på pop-up boks som spør om du ønsker å importere CD i iTunes-biblioteket.