Hvordan laste ned ebøker til en Kindle

Amazons Kindle er en innovativ enhet som tillater brukere å lese tusenvis av bøker, på farten, elektronisk. Enda mer praktisk, kan du ta Kindle med deg i mer enn 100 land med sine globale trådløse muligheter. Selv om Kindle tillater brukere å gjøre notater, tilgang til Internett, og besøke og oppdatere nettsamfunn som Facebook og Twitter, dens viktigste tjenesten er å gi brukere med mer enn 630.000 elektroniske bøker (ebøker), magasiner og aviser for å lese. Kindle har et brukervennlig grensesnitt, slik at du laster ned ebøker til din Kindle hardware tar svært liten innsats.

Bruksanvisning

1 Lad Kindle batteri ved hjelp av den medfølgende USB-kabelen til å koble enheten til en elektronisk utløp.

2 Slå på Kindle ved å skyve strømknappen på venstre side. Trykk på "Home" -knappen på høyre side av enheten.

3 Registrer din Kindle med Amazon.com ved å trykke "Meny" på enheten og deretter velge innstillinger og registrering dersom du ikke har en Amazon.com konto. Hvis du allerede har en Amazon.com konto, er at trinnet nødvendig.

4 Trykk på "Meny" -knappen på enheten, og naviger til "Shop in Kindle Store."

5 Velg "Books" linken øverst på siden for å bla gjennom alle eBok titler tilgjengelig, eller skriv inn navnet på den spesifikke boken du leter etter, og trykk "Søk".

6 Bruke kontrolleren for å presse "buy" for å kjøpe og laste ned eBok. Boken vil bli elektronisk levert til din Kindle innen 60 sekunder.