Hvordan laste ned en video fra en Blackberry Curve på Facebook

Hvordan laste ned en video fra en Blackberry Curve på Facebook


Blackberry Curve er en serie av smarttelefoner produsert av RIM aksjeselskap. Alle Blackberry Curve modeller har mange multimedia-funksjoner, inkludert et bakovervendt kamera og videoopptak evne. Brukere kan laste opp fanget video til sin e-post eller til ulike sosiale medier nettsteder trådløst. Ved hjelp av den offisielle Facebook mobilnettstedet, kan Blackberry Curve brukere laste ned en video fra sine telefoner til Facebook ganske enkelt.

Bruksanvisning

1 Pek datamaskinen leseren til Facebook mobile nettsted (se Ressurser).

2 Logg inn på Facebook. Klikk på "Logg inn" og skriv inn brukernavn og passord konto. Klikk på den blå knappen som sier "Logg inn".

3 Klikk på "Last opp via e-post." Dette vil sende deg e-postadressen som du trenger for å sende video fra telefonen din for å laste det opp til Facebook. Om kort tid vil du motta en e-post på telefonen med informasjon om opplastingsinformasjon.

4 Kopier opplastings e-postadresse i kontaktene dine. Lagre den som "Facebook" eller noe like minneverdig.

5 Opprett en MMS-melding for å sende video til Facebook. Åpne meldingen dashbordet ved å klikke på meldingsikonet. Klikk på venstre menyknappen og velg "Skriv MMS." I "Til:" -feltet i den påfølgende melding, skriv "Facebook" eller hva navnet du valgte å gi din Facebook e-postadresse i Kontakter. Emnelinjen i meldingen vil være bildets bildetekst.

6 Fest video til meldingen og sende den til Facebook. I den åpne MMS-melding, klikker du på venstre knappen igjen og velg "Legg ved fil." Naviger til videoen på din Blackberry mediestasjonen og fest video til meldingen. Når du klikker på "Send" på meldingen, vil det legge ut videoen direkte til din Facebook-profil.